100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagttøj

Hos Korsholm finder du et meget stort udvalg af kvalitets beklædning til jagt. Praktisk, pænt og velsiddende, komfortabelt tøj gør oplevelsen så meget bedre, når du skal på jagt efter dit næste store trofæ. 

 

 

Alle jagttøjs produkter

Jagttøj & andet jagtbeklædning

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagt beklædning. Jagt beklædning er kvalitets tøj, som er perfekt til jagt. Her i kategorien finder du både hele vores udvalg af herre jagttøj og dame jagttøj, samt en masse forskellige jagt accessories. Find din jagtbeklædning lige her hos Korsholm.

Generelt om vores jagtbeklædning

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagtbeklædning. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores jagt beklædning, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtbeklædning tilbud. Her i kategorien finder du både jagt beklædning til kvinder og mænd, samt jagtbeklædning til børn, og diverse jagtbeklædnings tilbehør og genstande. Så lige meget om du er en mand eller dame på udkig efter nyt jagtbeklædning, så kan du finde det lige her i vores kategori. Alle vores jagtbeklædnings produkter som du ser her, kan købes lige her online på vores webshop, samt kan størstedelen af dem også købes i vores fysiske jagtbutik på jægervej 5, Skjern, Danmark.Køb din næste jagtbeklædning lige her hos Korsholm.

Med det rigtige jagttøj slipper du for at bekymre dig om vejret, camouflage, irriterende myg osv., så du kan have fokus der, hvor det betyder noget – nemlig på selve jagten. Hos Korsholm finder du med garanti noget efter din smag i vores store sortiment, og har du brug for hjælp eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os eller besøge butikken, hvor vores erfarende medarbejdere altid står klar.

Jagttøj fylder en stor del af jagt og har stor betydning for komforten i de forskellige årstider. I de kolde efterårs- og vintermåneder er det rart med et tykt lag af jagttøj, så du kan holde på varmen. I de varmere forårs- og sommer måneder kan for varmt jagttøj derimod være helt uudholdeligt. Derfor bør man altid have mere end ét sæt jagttøj, så man kan differentiere sin beklædning alt efter vejret. Hos Korsholm har vi et af Danmarks største udvalg af jagttøj til alle årstider, hvor du bl.a. finder jagtjakker, jagtbukser, jagtveste og meget mere.

Det bedste Jagttøj

Af jagttøj til mænd kan du finde et stort udvalg af jakker og bukser, som er de mest basale beklædningsdele når man udøver jagt. Hos os finder jagtjakker og jagtbukser til enhver lejlighed. Det er vigtigt at vælge sit jagttøj med omhu. Mere specifikt er den rigtige jagtjakke og jagtbukser utrolig vigtig, da det er det yderste lag, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen.

Om der er brug for en let, åndbar jakke til en varm sommerdag eller om der er brug for varmt jagttøj til en kold efterårsdag, kan du med garanti finde det hos os. Det samme gælder for bukser. Vi har et stort udvalg af bukser som giver stor komfort, og som passer til netop det formål du skal bruge dem til.

Derudover finder du en lang række af andet kvalitets jagttøj så som trøjer, skjorter og undertøj, som hver især er fyldt med jagtbeklædning i høj kvalitet og med god komfort. Handsker, hatte og caps er ligesom jakker og bukser noget af det, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen. Derfor har vi valgt at prioritere et så stort udvalg som muligt, så du kan finde den hat og de handsker, som passer netop til dig.

Gennem de seneste 10 år er visse dele inden for jagtbeklædning blevet urolig populære at gå med. Vi har bl.a. jagtveste, som nu kan benyttes til mange forskellige lejligheder på jagten og i fritiden. Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af skydeveste. Både veste til flugtskydning, aktiv jagt og til mere afslappede forhold. Ligesom veste, er jagttøj med camouflagemønster utrolig brugt i dag. Camouflage bruges af jægeren, som vil gå i ét med naturen. Derfor har vi samlet alt vores camouflagetøj på ét sted, så du let og overskueligt kan finde dit camouflagetilbehør. Det samme har vi gjort med fleece jagttøj. Mange jægere og outdoorentusiaster har ofte præferencer. Til dem som værdsætter blød komfort og den behagelige varme, som fleecetøj giver, har vi det rette sortiment.

Til de varme måneder kan du finde letvægts jagttøj i form af shorts og T-shirts samt en lang række af åndbar beklædning. Udvalget af shorts og T-shirts er bestående af jagtbeklædning fra de meget anerkendte brands, Deerhunter, Härkila, Seeland og Fjällräven.

Jagttøj accessories

De store og vigtige dele til dit jagtbeklædning outfit er altid godt at have styr på, men de mindre dele er med til at sætte prikken over i’et og gøre oplevelsen bedre. Accessories får større og større betydning, da det komplette jagtsæt er meget værdsat. Du finder bl.a. strømper og sokker af højeste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om kolde tær i støvlerne på en vinterdag. Hvis du skal bevæge dig i terræn som går dig langt op ad benene, kan dine støvler ikke holde vandet væk Til netop de situationer er gaiters en god accessoire er benytte for at holde bukseben og strømper tørre. Resten af accessorie-sortimentet består af bælter, seler, regntøj, hattenåle og plejemidler til at vedligeholde dit udstyr.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige jagttøj. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagttøj, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.

Om vores jagttøj

Her hos Korsholm er det vigtig for os at man som jæger er klædt helt rigtig på i hverdagen, når man er ude i naturen eller går på jagt. Derfor er det også vigtigt for os at du har den helt rigtige beklædning til lige præcis den type jagt som du udøver. Her er ting som kvalitet, materialer, pasform mm. i fokus. Er dit dit jagttøj f.eks. slidstærkt, og har det den rigtige farve?.

Udover alle disse specifikationer til dit jagttøj, så er det også vigtigt at det har en god pasform og er behagelig at have på. Her hos Korsholm har vi et kæmpestort udvalg af jagttøj og jagtbeklædning så du kan med garanti finde jakker, bukser, skjorter, strik, fleece samt ekstra jagttøj. I vores store udvalg finder du jagttøj i alle prisklasser. Uanset om du på udkig efter high-end jagttøj, eller er det lidt billige jagttøj du har i sigtekikkerten, finder du noget efter din smag.

Der er stor forskel på jagttøj alt efter årstider. Tykt og isolerende tøj til vinterjagt, let og åndbart jagttøj til forår og sommer og en mellemting til efterårets jagter. Som sagt kan det være en stor fordel at have flere sæt jagttøj til de forskellige sæsoner. Både i forhold til varme, men også da farveskemaet i skoven og naturen f.eks er anderledes om efteråret. 

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagttøj som du kan købe her online, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Helt simpelt sagt så er jagttøj, beklædning der er velegnet til jagt. Vores udvalg består primært af jagttøj, men har også stor fokus på jagtinspireret hverdagstøj samt outdoor tøj. Er du til outdoor og jagt looket, er det også muligt at blive moderne velklædt. Vi har bl.a. Fjällräven som leverandør. De er et at de mest populære brands i Danmark og producerer udelukkende outdoor-inspireret beklædning og udstyr.