100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskenet

Et uundværligt redskab for enhver fisker. Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af fiskenet, til alle de forskellige former for fiskeri der findes herhjemme. Du kan se dem alle i kategorien herunder.

Fiskenet og fangstnet

Som lystfisker er et godt fangstnet et must. Mange store drømmefisk er gået tabt under landingen og det er da brandærgeligt hvis fisken havde ”pralestatus”.  Hos Korsholm finder du et bredt udvalg i fiskenet - om du leder efter et fiskenet til havørred eller et stort solidt fangstnet til laks, så har vi et solidt udvalg. Leder du efter det helt rigtige net til laks og havørreder, kan vi varmt anbefale fangstnettene fra McLean. De holder med garanti til alle dramatiske situationer, du kan komme ud for.

Hvilket fiskenet skal jeg vælge?

Et fiskenet skal både være rummeligt og transportvenligt og der findes flere typer af fangstnet. sammenklappelige fiskenet. Abu, Greys, Ron Thompson og Lawson leverer denne type af fiskenet, som kan sidde i bæltet eller i D-ringen bag på fiskevesten. Fangstnet med fast ramme er mere stabile, men fylder og mere. Fangstnet til laks er større og med stærkere ramme.

Store fiskenet

McLean fiskenet fra New Zealand er i en virkelig gedigen kvalitet og har kan du få fiskenet med gumminet som skåner fisken mest muligt. Fiskenet til Skjern å, ja så bør du investere i en McLean fiskenet model R420 og skal den være transportvenlig kan vi montere skulderstropper, så den kan bæres komfortabelt på ryggen.

Fiskenet til kystfiskeri

Greys fiskenet laver fremragende net med fast ramme som du kan bruge på kysten og i søen. Selve nettet er i gummi så fisken skånes, hvis den skal genudsættes.  Laminerede fiskenet i træ findes i mange størrelser og former. De har et eksklusivt look og kan bruges til både kystfiskeri, ørredfiskeri, såvel til større fiskearter.

Fiskenet til bådfiskeri

Mangler du et bådnet har Westin store rummelige net til bådfiskeri med langt skaft, så håndteringen af fisk er nem og sikker. McLean fiskenet har ligeledes et skaft som kan skydes ud, så du får den tilstrækkelige rækkevidde.

Hos Korsholm finder du et bredt sortiment i fiskenet og er der en helt speciel model i et fangstnet som du har på ønskesedlen, så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.

I denne kategori med fangstnet kan du finde hele vores udvalg af net og gaf kroge til fiskeri. Disse fangstnet og gaf kroge kan være super anvendelige på din fisketur. f. eks hvis du nu har det helt rigtige fangstnet, så kan landing af en fisk føles som en leg, da fangsten til tider kan foregå i et stille og roligt tempo, med den rette teknik af fangstnettet. Hvis du leder efter et større udvalg af forskellige typer net til fiskeri kan du med fordel se vores kategori med fiskenet.

Om vores fangstnet

Skal fisken sikkert på land, så bør du bruge et fangstnet. Et fangstnet til åen? Vi har udviklet et fangstnet til ryggen, som kan rumme en stor drømme laks. Vi har i denne kategori flere typer fangstnet som f.eks et fangstnet i gummi. Vi har i kategorien net til fangster at den bedste kvalitet, da vi har kendte mærker som Westin. Find dit næste fangstnet lige her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre