100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Powerbait

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Powerbait. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Powerbait lige her på Korsholm.dk

 

Powerbait

Her i denne kategori kan du finde vores kæmpe store udvalg af powerbait. Powerbait og gulp er nok noget af det man vil kalde for Danmarks favorit madding til put and take. Powewerbaits styrke er dens farve og lugt som har til formål at lokke fiskene til hug. Så hvis du leder efter noget bait med masser af power, så er powerbait lige noget for dig.

Berkley’s berygtede Powerbait er ørredernes ”Matador Mix” og de elsker det. Powerbait findes i mange farver og med forskellige duftstoffer. Hos Korsholm fører vi hele Powerbait programmet. Powerbait med ost og Powerbait med hvidløg er bestsellere og disse findes også i mange forførende farver.

Powerbait turbo er med så kraftige duftstoffer, at den også lokker fisk fra nabo-søen… næsten. Har du ikke prøvet at fiske med Powerbait, så har du kun store fiskeoplevelser i vente. Knæk og bræk.

Powerbait

Det amerikanske firma Berkley udviklede i 80’erne den første Powerbait. Det har konsistens som dej eller som modellervoks og er formbart. I Powerbait er der tilsat forskellige duftstoffer, som er baseret på fiskens fødeemner og som har til opgave at lokke fisken og lokke det kan Powerbait. Duftstofferne spreder sig effektiv i vandet og fisk kan opfange det og tiltrækker deres opmærksomhed.

Powerbait er altid klar til at fiske med. Før denne, skulle man altid ud med en spade og lede efter regnorm og det kunne være en prøvelse under tørre somre. Med Powerbait i fisketasken er ventetiden inden det første kast reduceret til nul. 

Powerbait er biologisk nedbrydelig, så falder det af krogen, forsvinder med tiden. Powerbait er langtidsholdbar og kan ligge i fisketasken i lang tid. Virker den tør, kan du give den et par dråber vand og lade den stå natten over og vupti, så er den formbar igen. Med tiden forsvinder de kraftige duftstoffer, så evigt holder de naturligvis ikke.

Hvordan fisker jeg med Powerbait

Powerbait kan fiskes på mange måder, både stationært hvor dejen svæver lige over bunden og du kan fiske den aktivt hvor den spinnes langsomt ind. Der findes Powerbait formere, hvori du kan klemme dejen flad i en form. De snedige Powerbait fiskere bruger gerne 2 farver i formen, så den flade 2 farvede Powerbait agn bliver ekstra lokkende, når den roterer i vandet. Super effektive blink som Præsten og Snapshot har også en farve på hver side, så der er noget med roterende farver.

Kroge til Powerbait

Fisker du Powerbait på den traditionelle måde, altså stationært med et flåd, så former du dejen omkring en lille enkeltkrog eller endnu bedre en lille trekrog. Der findes små trekrog hvor der omkring krogstammen er monteret en lille fjeder. Dette er med til at holde din Powerbait bedre fast på krogen. Brug gerne meget små kroge. Ofte er en lille bitte Powerbait kugle meget mere attraktiv end en kæmpe kugle, hvor ørreden skal gabe så højt, at den risikerer at få strækmærker i mundvigene.

Generelt om vores kategori med powerbait

Her i vores kategori med powerbait kan du finde et kæmpe stort udvalg af powerbait til faste lave priser. Udover de faste lave priser på powerbait, så har vi også ofte powerbait tilbud, hvor du kan finde en rigtig god pris på dit yndlings powerbait. Det mest af vores powerbait kan formes på mange forskellige måder, så du kan lave lige præcis den powerbait form som du foretrækker. Her i kategorien har vi udelukkende kun powerbait og gulp, så hvis du leder efter en powerbait taske, hvor du kan have alt dit super madding, så kan du helt sikkert finde en i vores kategori med fisketasker. Her i kategorien kan du i hvert fald blive fuldt udstyret til at kunne putte powerbait på krog, og starte med at fiske lige præcis det du har lyst til.

Her i kategorien kan du ofte finde mange gode PowerBait tilbud, også selv når vi ikke rigtig holder nogen form for udsalg. Hvis du har brug for powerbait til fiskeri, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien kan du nemlig nemt finde noget PowerBait til dit rig, underordnet hvilken type fisk du prøver på at fange, om det så er fladfisk, havørred eller noget helt tredje. Her i kategorien har vi stort set alle de bedste PowerBait lugt, om du så leder efter Honey Worms, med ost (cheese), bombarda flåd, orm, garlic (hvidløg), glitter, glow eller noget helt andet. PowerBait kan bruges til mange forskellige typer og former for fiskeri, om det så er med prop, i å, bundfiskeri osv. Her i kategorien har vi også PowerBait i stort set alle verdens farver, om du så leder efter pink, orange, sort etc. Køb dit PowerBait online lige nu her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre