100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluer

Fluefiskeri er både sjovt og effektivt . Uanset om du skal på kysten, i åen, i elven eller i putten så har vi her hos Korsholm et kæmpe stort udvalg af de allerbedste fluer, til DK´s skarpeste priser. Se hele vores store udvalg i kategorien herunder.

 

 

Fluer til fiskeri

Her hos Korsholm kan du finde et af Danmarks største udvalg af fluer til fiskeri. Så hvis du er en fluefisker på jagt efter den helt rigtige flue, så er du kommet til det helt rigtige sted. Korsholm har altid været passioneret indenfor fluer og fluebinding, så hvis du har brug for hjælp til fluer, så står vi altid parat her i fiskeafdelingen til at hjælpe, så du kan finde den helt rigtige flue.

Har du interesse for fluer og fluefiskeri er dette stedet for dig. Hos os finder du et stort udvalg af flotte kvalitets fluer, som hver især har sine egne kvaliteter. Fluer er et fantastisk godt valg, når fiskes skal lokkes til hug. Der findes både fiskefluer som imiterer insekter og farvestrålende fluer der kan provokere fisken til hug. Det kan derfor være en fordel, at have et bredt udvalg af fluer i sin flueæske for at kunne variere sit fiskeri. Fluerne er herunder opdelt i grupper, så du nemt og hurtigt kan finde de fluer du har brug for. Skal du f.eks. fange laks kan du både finde rørfluer, krogfluer og tørfluer samt Frödin laksefluer, som specifikt er udviklet til laksefiskeri. Zonker fluer til laksefiskeri er blevet meget populære og FutureFly har udviklet en hel serie af fluer bundet med vinge i skind. Leder du derimod efter fluer til andre formål, har vi bl.a. kystfluer til havørred, put & take fluer til ørrederne og mange andre typer af fluer.

Fisk med flue

Om vores kategori med fluer

På denne kategori side med fluer til fiskeri kan du finde hele vores udvalg af fluer. Vi har her samlet så stort et udvalg som muligt, så der er den største chance for at du finder lige præcis den flue som du leder efter. Udover det store udvalg af fluer, så har vi selvfølgelig også nogle billige priser på vores fluer, og til tider vil der også være gode tilbud og udsalg at finde på vores fluer. Så hvis du leder efter et sted at købe din næste flue, så er Korsholm et rigtig godt bud.

Om fluer til fluefiskeri

I helt grove træk så findes der kun to typer fluer, der findes nemlig den type fluer som er lavet helt fra fri fantasi som nogle gange kan være nogle rigtig vilde fluer, og så findes der dem som er lavet for at ligne fiskens naturlige bytte, disse fluer er ofte hyperrealistiske. Det der er ved det man nogle gange kalder fantasi fluer er at de ofte er meget farvestrålende, fluorescerende, glimtende etc. Disse fantasi fluer bruger man som regel mest om vinteren, hvortil man de varmere dage og sommerhalvåret bruger de mere afdæmpede og naturtro fluer.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre