100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtskjorter

Præsentabel og praktisk – du skal have dig en jagtskjorte. Korsholm har et rigt udvalg af flotte jagtskjorter i super kvalitet til enhver årstid. Kendte brands i et væld af farver og mønstre. 

Jagtskjorter til herre og dame

Jagtskjorter er efterhånden et must have, når du er til fællesjagte. Det er rart at være klædt præsentabelt, når man praktiserer din ynlings hobby. Udover det visuelle er jagtskjorter yderst praktiske. Jagtskjroter er utrolig behagelige at have på, hvor man samtidig er tilpas mobil. Hos Korsholm finder du et væld af kvalitets jagtskjorter fra de helt store brands som Härkila, Seeland, Deerhunter og Fjällräven. Fra disse producenter, samt en række af andre, finder du skjorter til enhver smag og årstid. Lette, åndbare skjorter til de varme måneder og tykke filtrede jagtskjorter til efterår og vinter.

Generelt om vores jagtskjorter

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores store udvalg af jagtskjorter. Dette dækker selvfølgelig over en helt masse skjorter som er velegnet til jagt men de kan også sagtens bruges i hverdagen eller fritiden som en ekstra lækker skjorte at have på. Vi har i denne kategori jagtskjorter fra mange forskellige mærker, så du kan finde lige præcis din præference. Her finder du f.eks Jagtskjorter fra Härkila, Jagtskjorter fra Deerhunter, jagtskjorter fra Fjällräven. og jagtskjorter fra Seeland. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagtskjorter, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtskjorte tilbud. Her i kategorien kan du finde alle vores jagtskjorter til mænd, men hvis du hellere vil se hele vores udvalg af jagtskjorter til damer, kan du kigge i vores kategori med jagtskjorter til kvinder. Her på siden er kategorien proppet med jagtskjorter til herre. Her i kategorien kan du finde mange forskellige slags skjorter til jagt, her kan du både finde de klassiske jagtskjorter, samt de populære skovmandsskjorter. Vi har i denne kategori jagtskjorter i mange forskellige størrelser, så det er fuldstændig ligemeget om du leder efter en lille, stor eller mellem skjorter, så kan du finde det her. Vi har også jagtskjorter i mange forskellige farver om det så er grønelige, rødlige eller brunlige farver du leder efter. Vores jagtskjorter har også mange forskellige mønstre, dog er dette domineret at tern som kendetegner jagtskjorter. I denne kategori kan du se hele vores udvalg af jagtskjorter til kvinder. Denne kategori består derfor af jagtskjorter som passer til dame. Her i kategorien med jagtskjorter i kvinder, finde du gode og slidstærke skjorter til jagt. Find din jagtskjorte til dame lige her hos Korsholm.

Om vores jagtskjorter til kvinder

Jagtskjorter er noget at det mest klassiske påklædning, der ikke blot får én til at se præsentabel ud, men hvor god komfort også er tilgængelig. Gennem de seneste år er der kommet et væld at forskellige jagtskjorter til kvinder, hvor man både ser de klassiske ternede mønstre og farver, men nu også mere moderne og udfordrene farver. På denne side finder du et af Danmarks største udvalg af jagtskjorter til damer fra populære brands som Härkila, Seeland og Deerhunter. Prisen varierer selvfølgelig efter model og brand, man man let kan finde en pæn og billig jagtskjorte, som kan bruges i enhver jagtsituation.

Generelt om vores kategori med jagtskjorter til kvinder

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagtskjorter til kvinder. Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for dameskjorter til jagt, her i kategorien finder du bla. langærmet og kort jagtskjorter til kvinder, samt skjorter i flere forskellige farver og mønstre. Mange af vores jagtskjorter til dame er lavet i naturlige og rolige farver som passer godt ind i skovområder og det naturlige miljø og terræn. Her i kategorien finder du bla. jagtskjorter til kvinder i dæmpet farver som grøn og brund. Vi har også her i kategorien altid en fast lav pris på alle vores jagtskjorte til dame, samt har vi en gang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtskjorte dame tilbud, dette kunne f.eks være i forbindelse med Black Friday eller et vinterudsalg eller januarudsalg. Vi har her i kategorien også mange af de bedste jagtskjorter til kvinder, da vi forhandler mange af de kendte mærker indenfor jagt, f.eks kan du i denne kategori finde jagtskjorter til kvinder fra kendte mærker som Härkila, Seeland og Deerhunter. Så hvis du er en kvindelig jæger på jagt efter en god jagtskjorte til kvinder, så er du kommet til det helt rigtige sted.