100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

OM KORSHOLM

Korsholm har leveret godt grej i mere end 100 år

Helt præcis så startede Korsholms historie faktisk helt tilbage i 1912 i en lille 15 kvm butik i den dejlige vestjyske by, Skjern.
 
 

Siden da er der sket rigtig meget!

Bla. er den 15 kvm butik blevet til en 5.000 kvm butik.

 
Korsholm har nemlig udviklet sig til at være landets førende specialforretning indenfor jagt, fiskeri og outdoor. Selvom der er sket meget siden 1912, så er en ting altid forblevet den samme - og det er vores passion for det gode grej.

For at finde det helt rigtige grej, kan man nogle gange være nødt til mærke det, prøve det og tilpasse det. Derfor virker det også naturligt for os, at tilbyde ydelser der kan hjælpe dig med dette, når du kontakter os eller kommer på besøg.


Korsholms våbenværksted

For Korsholms bøssemagere er vedligeholdelse og reparation af våben en videreførelse af et gammelt håndværk. Hemmelighederne bag dette fine gamle våbenhåndværk kan ses i Korsholms over 100 år lange erfaring med et utal af forskellige våbentyper og individuelle løsninger. Om det så er skæftefremstilling, gravørarbejde, eftersyn, reparation eller noget helt andet, så er Korsholms bøssemagere klar til at løse udfordringen.

Vi benytter os af håndværksmæssige traditioner og moderne teknologi. At kunne mestre begge former er nemlig en nødvendighed i dag, hvor kravene til kvalitet, præcision og sikkerhed er vigtigere end nogensinde.


Korsholms skydearena

Korsholm Skydearena har gennem en årrække leveret gode oplevelser for skydeinteresserede kunder, hvor man med eget våben kan træne og dygtiggøre sig indenfor skydning til skive og vildt i bevægelse.


"Når du kommer ind på skydearenaen, er du gæst – når du går ud, er du ambassadør."

- Vores motto

 

Skydning på Korsholms Skydearena ledes af erfarne skydeledere, der sætter en ære i at give kunden en unik og lærerig oplevelse, uanset om man skal bruge oplevelsen i sit professionelle arbejde eller i sin fritid.


Indskydningskælder

Hos Korsholm har du mulighed for at få indskudt dit våben i vores indskydningskælder, så du kan få 100% præcision i dit skud.


Kastepool

Hos Korsholm tilbyder vi også kunder at komme med ud til vores kastepool, så du f.eks. kan få mulighed for at afprøve nogle kast med din fiskestang, inden du køber.


Jagtafdeling

Alle medarbejdere i Korsholms jagtafdeling er erfarne jægere, der hver især har specialiseret sig for at kunne give dig den bedste rådgivning.


Dette betyder, at vi ud fra dine behov kan komme med gode råd og forslag til det udstyr, der passer lige netop til dig. Korsholm fører markedets mest anerkendte våbenmærker som f.eks. Sauer, Blaser, Fabarm, Winchester og Strasser for blot at nævne nogle. Da der i alle tilfælde er tale om kvalitetsvåben, tilbyder vi naturligvis 2 års garanti på såvel nye som brugte våben. Derudover tilbyder vi vore kunder mulighed for at forlænge garantien til 5 år, forudsat at våbnet indgives til garantieftersyn efter 2 år og igen efter 4 år. Vi indkalder dit våben til garantieftersyn, som er frivilligt og koster kr. 649,-. For at vi kan stå inde for produktet, og som en sikkerhed for dig, efterses alle brugte våben inden de forlader forretningen.

Køber du våben hos Korsholm, tilbyder vi, som en yderligere service, at udføre en evt. tilretning af skæftet uden beregning, da dette er afgørende for din træfsikkerhed. Alle riflede våben, der købes hos os, skydes ind på vores indskydningsbane i kælderen, så du kan være sikker på, at dit våben er i træfsikker stand, inden vi overlader det til videre brug.


Fiskeriafdeling

Nordens metropol inden for fiskegrej og udstyr med masser af specialgrej fra ind og udland.


Med Skjern å næsten lige uden for døren, er det et helt naturligt, at vi har fiskegrej i butikken. Gennem de sidste mange år har Korsholms fiskeriafdeling udviklet sig til at være en af Nordens mest markante grej-mekkaer. Vi praler sjældent, men både kunder og forretningsforbindelser siger, at vi har Danmarks absolut flotteste fiskeafdeling, hvilket vi naturligvis er stolte af.

Fluefiskeri og fluebinding er vores speciale, og her smitter de vestjyske åer med laks og havørred af på sortimentet. Uanset om du er spinne- eller fluefisker, dyrker P&T fiskeri, jagter havørred eller pighvar på kysten, så er udvalget imponerende. Alle i fiskeafdelingen er dedikerede lystfiskere, som har fisket på mange spændende destinationer, og derfor ligger inde med stor viden om mange typer af fiskeri. Vi har forhandling af kendte mærkevarer som eksempelvis Hardy, Sage, Guideline, Loop, Scott, Arcticsilver, Patagonia, Geoff Anderson, Simms, Rio mv.


Generelle firmaoplysninger

Korsholm A/S
Jægervej 5
DK-6900 Skjern
T: +45 96 80 20 20           

CVR: DK41812516
Bank: Ringkøbing Landbobank           
Reg: 7670
Konto: 4777699

IBAN: DK7176700004777699
SWIFT: RINGDK22
---------------------- 
MobilePay: 25654


Korsholm A/S - Deutsh

Korsholm ist die größte Jagd-Shop in Dänemark. Korsholm hat 40 Mitarbeiter, die Experten auf ihrem Gebiet sind. Der Shop ist auf die gesamte 5000 Quadratmeter und enthält alle Signal innerhalb Jagen, Angeln und Outdoor.

Korsholm ist durch hervorragenden Service, große Auswahl und immer hilfsbereit charakterisiert.

Wir freuen uns auf Ihren Besuch!


Korsholm A/S - Norsk - Kommer snart !

Rask levering direkte til deg fra Danmark

Ordrer som bestilles innen kl 12 sendes samme dag fra vårt lager i Danmark.
Leveringstiden til Norge avhenger av hvor i landet du bor, men normalt innenfor 2-4 dager.
 
Ingen toll eller gebyrer
Det finnes ingen tollsats på fiskeartikler, så det pålegges ingen toll når varen innføres til Norge.
Vi benytter en spesialspeditør som ivaretar alle våre forsendelser til Norge, derfor slipper du gebyrer. Du trenger heller ikke lage en innfortolling når varen mottas.
 
Ingen beløpsgrense
Det er ikke lenger noen beløpsgrense på handel til Norge.
Det pålegges ingen gebyrer på ordrer til Norge, uansett hvilket beløp det handles for.
 
Betaling i NOK inkl. mva
Du betaler via websiden i Nok inkl. mva. og får varen sendt direkte til din adresse uten ekstra tollbehandling i Norge.
Vi har gjort alle fortollinger og betalt mva. til den norske stat allerede innen varen ankommer grensen.
 
Slik er vi i stand til å levere varen like raskt som hvilken som helst norsk nettbutikk.
Hvis du har ytterligere spørsmål angående forsendelse, toll, mva. eller annet, så send gjerne en mail til Henrik : hs@korsholm.dk
Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre