100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Gasbrænder

Sulten på tur i det fri? Korsholm kan tilbyde forskellige muligheder, når det kommer til opvarmning af mad og varme drikke. I denne kategori kan du se vores udvalg af sprit- og gasbrændere i letvægtsmaterialer.

Gasbrænder

Her i denne kategori finder du vores sortiment af gasbrænder og spritbrænder. Fyr op for madlavningen i dit outdoor køkken, med en af disse gasbrændere eller spritbrændere. Med en gasbrænder eller spritbrænder kan du lave nogle ekstra lækre retter på farten.

Brænder

Er du på vejen og vil lave noget lækker mad, eller bare en hurtig ret? Så er brændere en must-have, man kan lave meget mad over bål, men hvis du hurtigt og nemt skal have lavet noget mad, så er brændere en life-saver. Med brændere har det aldrig været nemmere. Derudover er de også super nemme at transportere, læs videre for at finde ud af hvilken brænder der er bedst for dig og dine behov.

Spritbrænder

En spritbrænder er benyttet af mange og hvis du foretrækker flydende brændstof, vil denne helt klar være din favorit. Spritbrændere indbefatter bl.a. den kendte Trangia og kan benyttes selv af de helt uerfarne frilufts elskere. Værd at bemærke ved spritbrændere er dog at sprit ikke har en synderlig høj brændværdi, hvilket vil betyde at der forbruges en hel del brændstof, og du derved vil være nødsaget til at have en del med selv, hvis ikke du har mulighed for at opfylde depoterne undervejs. Dog er det en fordel at sprit er forholdsvis nemt og billigt at anskaffe i norden.

Gasbrænder

En gasbrænder er også en udbredt klassiker, omend du har brug for en kilde til madlavning eller blot et sted at varme dine hænder i de kølige temperaturer. Det gode ved gasbrændere er at gas har en høj brændværdi og er derfor at foretrække på de længere ture. Gas er nemmere at anskaffe end sprit, men en ulempe er at der kan være forskel på gasdåserne, derved vil vi anbefale at medbringe en adaptor. Det gode ved at anvende gas er at det ikke soder nær så meget ved forbrænding som andre brændstoffer, hvorved rengøring af gryder og andet køkkengrej bliver betydeligt nemmere. Værd at bemærke ved gas er at det bliver flydende ved lavere temperaturer, hvorved det kan være en nødvendighed at varme gasdåsen op inden brug, f.eks ved at sove med den i soveposen. 

Hvad skal du vælge?

Før du vælger en brænder er det vigtigt at du behovs-afstemmer. Hvis du skal på en kortere tur vil en spritbrænder være ideel for dig. Men hvis du derimod foretrækker at tage på længere ture, vil du helt klart foretrækker en gasbrænder specielt hvis du er i et tempereret klima eller varmere, vil en gasbrænder passe perfekt.

Sortiment

Vi har et lækkert sortiment af Spritbrænder og gasbrænder fra mærker som Jetboil og AP Camping, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på vej på arbejde eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte spritbrænder og gasbrænder, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre