100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Linekurv

Når først du har prøvet den, kan du aldrig undvære den. Linekurven er super praktisk for fluefiskeren der fisker i åen eller ved kysten. Hos Korsholm har vi udvalgt nogle af de bedste på markedet, og du får dem til DK´s skapeste priser.

Linekurve til fiskeri

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af linekurve. Vi har i denne kategori forsøgt at samle nogle forskellige linekurve, som passer til forskellige lystfiskeres behov. Hvilken linekurv der passer lige præcis til dig er ofte en smagssag, så hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af en linekurv, så står vi altid klar til at hjælpe dig her hos Korsholm.

Generelt om vores linekurve

Her i kategori finder du nemt en linekurv til fluefiskeri, for det er nemlig det eneste der er her i kategorien. Vi har altid en fast lav og billige pris på vores linekurve, men vi har også til tider et udsalg på vores kurve til flueline, så du kan finde et godt linekurv tilbud. Hvilken linekurv der lige passer til den enkelte fluefisker, er ofte en smagssag, derfor kan det være en fordel lige at test sig lidt frem, for at finde ud af hvilken type linekurv der passer bedst til dig. Når du fisker på kysten er en god linekurv næsten uundværlig. Den bedste linekurv til fluefiskeri er uden tvivl den type med indbyggede kegler f.eks. Baskette

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre