Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Vinterstøvler

Find den gode varme støvle her i Korsholms kategori med vinterstøvler. En god oplevelse i det fri i vintermånederne, er betinget af fodtøj, som kan holde dine fødder tørre og varme.

Vinterstøvler

Her i kategorien kan du finde hele vores sortiment indenfor vinterstøvler til herre. Vinterstøvler til herre er vinterstøvler der er velegnet til de koldere temperaturer, så du altid kan holde dine fødder tørre og varme. Køb dine vinterstøvler lige her hos Korsholm.

Vinterstøvler er alfa omega om vinteren, og når det er rigtigt koldt. Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af vinterstøvler, så du er sikker på at kunne holde sine fødder tørre og varme i de koldere temperaturer. Køb dine vinterstøvler her hos Korsholm.

Den kolde årstid nærmer sig… Få fødderne pakket godt ind

Vi har et alsidigt udvalg i varme og funktionelle vinterstøvler til hele familien

Selv om dage med høje snedriver næsten er utopi på vore breddegrader nu om stunder, så er vinterstøvler til den koldeste del af året dog stadig en nødvendighed for de fleste. Hos Korsholm har vi både smarte og funktionelle vinterstøvler til dig, der kun har brug for dem til hverdag og i byområder, men vi har også de rette støvler til dig, der kræver mere af dit vinterfodtøj, fordi det skal kunne holde dig varm og tørskoet i naturen – uanset typen af nedbør og eventuelle minustemperaturer.

Måske ved du allerede i forvejen hvilke vinterstøvler, du foretrækker, men hvis ikke, så er vi her for at rådgive og hjælpe dig med at finde det, som passer helt perfekt. Materialevalg, sål og bund, støvlens udformning – der er meget at forholde sig til, når du skal vælge det rette par støvler til dit aktive liv. Og lad være med at gå på kompromis med dit fodtøj. Dine fødder vil elske dig for at vælge med omhu!

PS: Når dine favoritvinterstøvler er kommet i indkøbskurven, så husk også at passe godt på dem med den type plejemiddel, der hører til. Det finder du naturligvis også i Korsholms sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her