100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Seeland

Seeland er drevet af innovation og udvikling, hvilket gør dem til en af de førende udviklere af jagttøj sammen med deres “storebror” Härkila. Seelands jagttøj er unikt med sine mange smarte features, der er skræddersyet til at imødekomme selv de mest krævende jagtsituationer.

Seeland

Seeland er et af de førende jagttøj og outdoortøj brands i Danmark. Seeland er kendt for at have høj funktionel kvalitet og et lækkert design. Innovation og udvikling er to vigtige punkter ved produktionen hos Seeland. De er sammen med Härkila nogle af de førende udviklere inden for jagttøj. Et af kendetegnene ved jagttøj fra Seeland er, de mange små features, som kan være meget brugbare i forskellige jagtsituationer.

Seeland

Jagttøj sortimentet fra Seeland er utrolig alsidigt, som spreder sig bredt. Du finder bl.a. Seeland jagtjakker, Seeland jagtbukser, Seeland hatte og caps, Seeland skjorter og meget mere. Derudover laver Seeland også et væld af forskellige accessoires. Jagttøj er ikke den eneste interesse Seeland har. De har også fokus på forskelligt jagtudstyr, hvor de bl.a. laver Seeland jagtstole og Seeland termokander.

Hvem er Seeland

Seeland er en førende virksomhed indenfor fremstillingen af jagtbeklædning, friluftstøj, sko frilufts- og jagtudstyr. De er blandt en af Europas førende leverandører af jagttøj. Derudover fremstiller og markedsfører Seeland flere store mærker. For blot at nævne nogle inkluderer dette Härkila, Seeland, Decoy, Optimic og Fontaint.

Seeland sætter en dyd i at fremstille, blandt andet jagtbeklædning af højeste kvalitet. Derfor er hvert eneste produkt nøje udviklet til perfektion med omhyggelige valg af materialer og teknologier. Seeland jagttøj lader dig fokusere på jagten i stedet for tøjet og dine fysiske parametre.  

Seelands sortiment

Seeland tilbyder et stort sortiment af jagt- og friluftsbeklædning, Seeland tilbyder alt fra jakker og bukser, til pæne skjorter og poloer til indendørs brug. Derudover har Seeland et bredt udvalg af beklædning til både mænd, kvinder og børn. Derudover tilbyder Seeland også en bred variation af jagtudstyr, her i blandt foderaler og skydestokke. Derudover har Seeland forskellige serier, som specificere sig indenfor forskellige områder i forhold til jagt og friluftsliv.

Woodcock 

En af disse serier er Woodcock, som beskæftiger sig med jagttøj specielt udviklet til selskabsjagter, fuglevildt og gode jagttraditioner. Seelands Woodcock serie har fokus, at jagt skal være til alle, hvoraf serien inkluderer tøj til mænd, kvinder og børn. Fælles for alle produkterne er, at de er slidstærke og åndbare, vind- og vandtætte og derudover udstyret med Seetex-membran og store patronlommer.

Hawker

Seelands Hawker serie er perfekt til dig som elsker den intense og aktive jagt, hvor man skal prøve at snige sig så tæt på vildtet som muligt. Derudover beskriver Seeland deres serie som en af de mest alsidige jagt serier, der derudover kan tilpasses alt efter vejr og terræn. Derudover kan produkterne fås med og uden camo. Seelands produkter indenfor denne serie, giver dig optimal bevægelsesfrihed og åndbarhed.

Key-Point active

Med Seelands Key-Point active serie kan du aldrig gå galt i byen - eller terrænet. Produkterne i denne serie passer til alle former for aktiv jagt. Derfor siger Seeland blandt andet, at derved behøver du ikke at fokusere på andet end dit sigte.

Hawker Light

Hawker Light serien fra Seeland indeholder ultralette produkter. Derudover er seriens produkter vandtætte lynlåse og er udstyret med den vand- og vindtætte Seetex-membran. Som et ekstra plus har disse Seeland produkter også forstærkede paneler, hvorved produkterne opnår en ekstra slidstyrke.

Flint

Som navnet måske antyder er disse produkter fra Seeland super slidstærke og fremstillet af det robuste bomuldskanvas med forstærkede paneler. Disse Seeland produkter er perfekte til eksempelvis vedligeholdelse af jagtområder og andet, hvor slidstyrke er vigtigt, for eksempel i situationer, hvor du kan komme i kontakt med diverse krat.

Seetex

Jagt er en udendørsaktivitet, hvor af vejret har en stor indflydelse på oplevelsen. Til dette formål har Seelands teknologi, Seetex, en enorm  betydning i forhold til, at kvaliteten af din jagtoplevelse. Nu afhænger din jagtoplevelser ikke af vejret men af din påklædning. Seeland produkter med denne membran holde 10,000mm vandtryk over et døgn og samtidigt lader det 10,000gram fugt fordampe pr. kvadratmeter. Resultatet? du forholder dig tør og tilpas.

Vores sortiment

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Seelands sortiment indenfor båder herre og dame beklædning. Du skal være mere end velkommen til at tage et kig i de ovenstående produkter og se, om der skulle være et eller flere for dig. Hvis du har kendskab til et Seeland produkt, som vi ikke umiddelbart tilbyder skal du være velkommen til at kontakte os, så kan vi se om vi kan være behjælpelige.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Seeland produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.