100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtveste

Vesten er populær, da den kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Til afslappet fritidsbrug, skydevest til flugtskydning eller jagten eller som jagtvest i signalfarver til drivjagten. En vest er optimal som mellemlag. 

 

 

Jagtvest til dame og herre

Hos os finder du en bredt sortiment af flotte jagtveste og skydeveste i højeste kvalitet. Du finder bl.a. skydeveste til flugtskydning eller til selve jagten, hvor patronerne er let tilgængelige. Du finder også jagtveste, som egner sig perfekt til jagt i de varme måneder, men også til fritidsbrug og til outdoor entusiasterne. Hvis du skal på drivjagt, og mangler den orange farve, kan du finde de perfekte jagtveste til drivjagt. Disse veste kommer i mange forskellige prisklasser og fra forskellige brands så som Härkila, Fjällräven, Seeland og mange flere.

Generelt om vores jagtveste og skydeveste

Her i kategorien kan du selvfølgelig finde hele vores udvalg af jagt og skydeveste, så hvis du leder efter en vest at gå på jagt i, så er du kommet til det helt rigtige sted. En skydevest eller jagtvest er efterhånden en fast del af ens jagttøj, og det kan derfor godt betale sig at have en vest i en god kvalitet. Her hos Korsholm forhandler vi mange af de kendte mærker indenfor jagtveste så du f.eks kan finde Härkila jagtveste med varme og læder eller en Browning skydevest som Ultra. Her i vores kategori med jagtveste og skydeveste har vi altid nogle faste og lave priser på vores veste, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt skydevest tilbud. Så uanset om du leder efter en skydevest til flugtskydning eller andre former for jagt aktiviteter, så kan du finde det her i vores kategori med jagtveste.

Find også en varmevest

Her i kategori kan du også nemt finde en varmevest. En varmevest er helt basalt en vest med varme, dette kunne eksempelvis være en Deerhunter Heat vest eller Härkila Heat vest. Det unikke ved disse veste er at det er en vest med indbygget varme som gør at du nemt kan holde på varmen, selvom det næsten er frysende koldt udenfor. Så hvis du leder efter en vest med varme i, så kan du helt sikkert finde sådan en jagtvest med varme her hos Korsholm.

Her på siden finder du jagtveste til kvinder og skydeveste til kvinder, hvor der i udvalget er noget til en hver smag og formål. Om du er til løse jagtveste eller veste med former, kan du med garanti finde noget interessant. Af skydeveste finder du dem enten med feminine farver eller i de klassiske brune jagtfarver, som er mere neutrale. Alle vores skydeveste til kvinder er udstyret med store lommer, hvor ammunitionen er let tilgængelig. Er du på udkig efter et bestemt brand, er kvindevestene fra de populære brand, Harkila, Seeland og Fjällräven.

Hvorfor gå med jagtvest?

Det kan i mange situationer være vigtigt at have en god jagtvest, hvor ammunition eller andet skal være let og hurtigt tilgængeligt. Derudover er en af de mange fordele ved en jagtvest din øgede mobilitet pga. de frie armene. Mange tror at man uden ærmer kommer til at fryse, men så længe man holder de centrale kropsdele varme, vil resten af kroppen også holde sig varm. En jagtvest varmer selvfølgeligt ikke lige så godt som en jakke, men det er overrasker de fleste, hvor meget en jagtvest virkelig varmer.

Generelt om vores jagtveste og skydeveste til kvinder

Her i kategorien finder du som gat jagtveste og skydeveste som har en pasform der passer til en kvinde. Her i kategorien kan du både finde smart og funtionelle jagtveste til dame, samt lækre skydeveste til dame. Her i kategorien finder du nogle af verdens bedste skydeveste til kvinder, f.eks kan du her i kategorien finde Seeland skydeveste til dame, samt skydevest fra Härkila og Deerhunter. Så hvis du leder efter en skydevest til kvinder eller en smart jagtjakke til dame, så kan du finde det lige her. Find din jagtvest eller skydevest til kvinder lige her hos Korsholm.