100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Foderaler

Ved transport af dit våben, skal der anvendes lovlig opbevaring, hvilket betyder at våbenet ikke må være synligt. Dette kan imødekommes ved brug af et foderal, som også har den fordel, at det beskytter våbnet mod små slag, skidt og skrammer.

 

 

Foderaler

Et våben må ved transport fra A til B ikke være synlig. For at imødekomme denne lov er der lavet foderaler, som ikke blot tildækker våbnet, men også beskytter våbnet fra skidt og evt. skrammer. Hos Korsholm har vi et stort udvalg af foderaler til både rifler og haglvåben. Forskellen mellem et riffel- og haglgevær forderal er udformningen. Foderaler til rifler er ekstra høje i den ene ende, så der er plads til optik. Foderaler til jagtgeværer er derimod lave over det hele. Derfor bør du altid være opmærksom på, hvilken type våben foderalet er fremstillet til. Vores sortiment består af forderaler i alle prisklasser fra kendte brands som f.eks. Härkila, Blaser, Strasser og Mauser. Et foderal beskytter som sagt dit våben fra evt. skrammer og små slag, men er dog stadig blød udenpå. Søger du noget til våben transport med mere fast og hård flade, har vi også et stort udvalg af våben kufferter.

Generelt om vores foderaler

Her i kategorien kan du selvfølgelig finde hele vores udvalg af foderaler, så lige meget om du leder efter en riffelfoderal eller geværfoderal så finder du det her i kategorien blandt vores mange foderaler. Helt basalt så er en foderal en form for taske til dit våben, man kan sige at det er en form for geværetui eller riffeletui. Det kan være en rigtig god ide at have en foderal til dit haglgevær eller riffel så du effektivt kan have det med dig. Så hvis du leder efter en god geværtaske eller riffeltaske, så er en af vores foderaler lige noget for dig. Her i kategorien kan du finde foderaler fra mange kendte mærker, og dette betyder at du blandt andet kan finde Buffalo foderaler, Härkila foderaler, Blaser foderaler og mange flere. Find din næste foderal lige her hos korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre