100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugt optik

God optik spiller en væsentlig rolle i forhold til at optimere mulighederne for en succesfuld jagt, så det bør man ikke gå på kompromis med. Du kan få budgetvenlig kvalitetsoptik ved at købe brugt.

 

 

Brugte jagtkikkerter

Find netop det brugte optik du leder efter. Om det er brugte sigtekikkerter til langdistance skud, brugte håndkikkerter til observation eller brugte rødpunksigter til drivjagt, kan du finde det hos os. Se alle de eksklusive mærker, du kender her – fra Zeiss og Swarowski til Aimpoint, Hawke og mange flere. Vi tjekker naturligvis kvaliteten af al brugt optik, så du kommer hjem med et lækkert produkt i topkvalitet. Se også vores store udvalg af nyt optik.

På udkig efter brugt jagtoptik?

Få 3 gode grunde til at vælge jagtoptik fra vores brugt-optik-kategori

• Væsentlig økonomisk besparelse sammenholdt med tilsvarende nyt produkt

• Mulighed for at købe bedre kvalitet end dit budget vil tillade, hvis du skulle købe fabriksnyt

• Et bæredygtigt valg, der er godt for miljøet

Hos Korsholm har vi tre kategorier af brugt jagtoptik, som der er en kontinuerlig udskiftning i. Jagtoptikken er opdelt i henholdsvis brugte sigtekikkerter, håndkikkerter og rødpunktsigter. Som kunde hos os kan du altid være sikker på, at brugt optik, som du køber, er gennemtjekket og klargjort, så du kommer hjem med et lækkert og godt produkt i topkvalitet. For det meste optiks vedkommende er alt i reglen intakt og velfungerende, og der er ofte kun enkelte brugsmærker, som afslører at produktet har været brugt. Derfor er det altid værd at kigge nærmere her på siden – for hvor vil det da være ærgerligt at gå glip af et rigtig godt køb, ikke?

Generelt om vores brugte Jagtoptik

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af brugt jagtoptik hvor du kan være heldig at finde noget rigtig godt brugt optik fra kendte mærker. Vores side med brugt optik vil løbende blive opdateret i takt med at vores brugte jagtoptik bliver solgt, eller der kommer noget nyt ind.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre