100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtbukser

Til kolde vinterdage, og det kølige efterår, er det de forede jagtbukser, du skal på jagt efter. Til forår og sommer den lidt lettere model. Kvalitet og pasform er nøgleordene. Ud i det blå og vis, hvem der har bukserne på.

Jagtbukser til herre og dame

Her finder du et stort udvalg af kvalitets jagtbuker til skarpe priser. Vi har jagtbukser til jægere og outdoor entusiaster med enhver smag. Du finder bl.a. bukser fra kendte brands så som Härkila, Deerhunter, Seeland og Fjällräven. Vores sortiment består af jagtbukser til mange forskellige lejligheder. Om du skal på jagt i regn og slud eller det er på en forårsjagt med høje temperaturer, har vi bukser som passer perfekt. Også hvis du skal drive igennem og være sikker på at blive set, eller derimod skal gå i ét med terrænet, kan du finde jagtbukser med signalfarver og camouflagebukser.

Jagtbukser herre

Jagtbukser er den del af jagt beklædningen, som bliver mest slidt. Slid på jagtbukser sker ofte ved at gå i marker med høje afgrøder eller skove med stikbuske ect. Derfor er det er vigtigt aldrig at gå ned på kvalitet når du vælger jagtbukser. Derudover anbefaler vi altid at have et par til de kolde jagtmåneder og ét par jagtbukser til de varme måneder. Vores sortiment af jagtbukser til herrer består af bukser fra populære brands som Härkila, Seeland, Deerhunter og Fjällräven. Prisniveauet varierer mellem de forskellige brands, hvor Härkila og Fjällräven er de to high-end mærker, som laver jagtbukser i den høje prisklasse. Hvis du derimod er på udkig efter billige jagtbukser er Seeland og Deerhunter noget for dig. På trods af prisforskellen har de fire brands én vigtig ting til fælles - de laver alle højkvalitets jagtbukser. 

Generelt om vores jagtbukser

Her i kategorien finder du som sagt alle vores forskellige bukser til jagt. Vi har her i kategorien et stort udvalg af jagtbukser, hvor du kan finde nogle af de bedste bukser til jagt og udendørs brug. Så hvis du er lidt af et outdoor menneske, så er der helt sikkert nogle bukser for dig lige her i kategorien, her finder du nemlig både varme bukser som hjælper godt her i kulden, men også nogle som er mere vandresistente og kan hjælpe dig med ikke at blive våd når du færdes udenfor i skoven eller i naturen. Disse jagtbukser er lavet til at blive brugt udenfor så windbreaker, er selvfølgelig også indtænkt i nogle af disse bukser, så vinden ikke suser igennem bukserne når du er ude. Så en god udendørs buks til jagt kan både indeholde vandresistens, vandafvisende og varm, men stadigvæk også være åndbar, find nogle jagtbukser der passer lige præcis til dig, lige her i kategorien med jagtbukser.

Her i kategorien kan du finde hele vores sortiment af jagtbukser til kvinder. Derfor kan du i denne kategori finde jagtbukser som passer til kvinder, fra nogle af de bedste jagt mærker, du kan bla. finde Härkila og Deerhunter jagtbukser til kvinder. Så hvis du er en dame på udkig efter nogle jagtbukser til kvinder, så er du kommet til det rigtige sted.

Generelt om vores jagtbukser til kvinder

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagtbukser til dame. Her i kategorien har vi alt en fast lav og billig pris på alle vores jagtbukser til kvinder, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt jagtbukser til dame tilbud, dette eksempelvis være i forbindelse med Black Friday, julehandlen, eller et januar udsalg. Her i kategorien kan du finde mange forskellige jagt bukser til kvinder, i mange forskellige former, farver, størrelser og materialer, f.eks kan du i denne kategori finde jagtbukser i læder til dame, som f.eks Seeland Thorne Lady. Mange af vores jagtbukser til dame fås både i små og store størrelser, samt er de fleste af vores damebukser til jagt lavet i naturlige og dæmpet farver, som f.eks grøn, sort, grå, efterårs farver og meget mere. Find dine jagtbukser til kvinder lige her hos Korsholm.