100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Grejbokse

Grejbokse er det perfekte stykke værktøj når der skal skabes overblik over dit grej. Her hos Korsholm finder du et kæmpe udvalg af grejbokse, til alle former for fiskeri. Tjek dem alle sammen i kategorien herunder.

 

 

Grejbokse til fiskeri

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiskebokse. En fiskeboks er rigtig god til at holde styr på alt dit grej under en fisketur. Så hvis du er på udkig efter en boks til fiskeri, så kan du helt sikkert finde en der passer lige præcis til dig, blandt vores mange fiskebokse. Her i kategorien kan du bla. finde en fiskeboks fra Plano.

Om vores fiskebokse

En fiskeboks til fiskeri er alt i alt en form for opbevaring til alt dit fiskegrej. Denne form for opbevaring af fiskeudstyr er ofte lavet med små rum i forskellige størrelser, til at lave en perfekt sortering af dit udstyr til fiskeri, som f.eks. fiskekroge. Så hvis du er en lystfisker, så er en fiskeboks et “must have”.

Her i kategorien kan du finde alle vores grejbokse til fiskeri. En grejboks er essentiel en grejæske til alt dit fiskegrej. Her i sortimentet finder du både store og små grejbokse til billige penge. Hvis du er mest interesseret i vores mindre grejbokse, kunne du måske også bruge en fisketaske, til at bevare dine grejbokse i.

Om grejbokse

I denne her kategori finder du hele vores sortiment af fiskekasser, grejbokse og æsker. Enhver lystfisker ved at en fiskekasse kan være det med til at bestemme om fisketuren var en god eller dårlig oplevelse. Dette skyldes jo at hvis man uden en fiskekasse, ofte bare lægger sit forskellige fiskegrej rundt omkring, og når det bare ligger rundt omkring, så går der ikke længe får noget går i stykker, bliver væk, eller at det hele bare bliver et stort rod. Så man ville nok ofte anbefale lystfiskere at have en grejboks eller æske for meget, end en grejboks for lidt. Ved hjælp af en grejboks kan du nemlig passe bedre på dit udstyr, og dermed forlænge levetiden for alt dit andet fiskegrej. Desuden kan en grejkasse eller grejæske, gøre din fisketur en del sjovere, så man slipper for bøvl og stress med rodede liner og manglede blink.

Om vores kategori med grejbokse

Grejbokse er nærmest det samme som en fiskeboks,forskellen er nærmest bare ordet og der er rigtig mange ord for grejbokse. Nogle kalder den grejbokse, andre kalder dem fiskekasser, grejkasser, grejæsker etc. Men her hos Korsholm kalder vi dem primært grejbokse eller grejæsker. Så hvis du leder efter en billig grejæske eller boks, så kan du helt sikkert finde det her. En grejboks er perfekt til fiskeri, og derfor kan du også finde grejbokse fra mange forskellige kendte mærker. Du kan f.eks i kategorien her finde en god Plano grejboks eller grejæske. Find din næste grejboks lige her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre