100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskehandsker

Står du lige og mangler det helt rigtige sæt handsker til vinterens kulde? Her hos Korsholm har vi samlet et stort sortiment af fiskehandsker til dig. Uanset om du er til uld- eller neopren handsker, så finder du det lige her. Se hele udvaget i kategorien herunder.

Handsker til fiskeri

Fisker du ofte i lave temperaturer, eller har du tendens til at få kolde hænder, er fiskehandsker helt idéelle til dig. Fiskehandsker gør at du både kan holde varmen i hænderne uden at miste det faste greb. De fleste ved at hænder og fødder er noget af det vigtigste at holde varmt, for ikke at fryse. Derfor kan du med fordel anskaffe dig et par kvalitets fiskehandsker, så du ikke behøver bekymre dig om kolde hænder. Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af fiskehandsker til fiskeri.

Fiskehandsker

Som du nok allerede har set så er denne kategori fyldt med fiskehandsker fra kendte fiske mærker, som Simms, Guideline og Geoff Anderson. Varme fiskehandsker er vigtig for at kunne holde varmen. Her i kategorien kan du finde varme fiskehandsker både med og uden finger til fiskeri. Hvis du har brug for andet end fiskehandske varme, så har vi og fiske jakke og fiskehatte som kan hjælpe dig med at holde varmen. Hvis du er spørgsmål eller andet til fiskehansker, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde den helt rigtige fiskehandske til dig.

Fiskehandsker kan bruges til utrolig mange ting og kan være meget nyttig og funktionelle i mange forskellige situation. For det første så er fiskehandsker rigtig gode til at holde dig varm under fisketuren, da de er med til at varme dine fingre så du ikke fryser dem når du i flere timer har stået og fisket i en kold årstid som efterår eller vinter. Udover at fiskehandsker kan hjælpe dig med varmen, så kan de også fungere som skridsikring i hænderne, mange af disse fiskehandsker har noget mere skridsikker materiale i håndfladerne som kan være en fordel når du skal gribe en fisk, fiskestang eller andet fiskeudstyr.