100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Waders

Står du lige og mangler de helt rigtige waders til de kommende fisketure? Find dem her hos Korsholm. Vi har samlet de allerbedste waders, til DK´s bedste priser. Uanset om du er på udkig efter åndbare, neopren eller hip waders, så kan du finde dem i denne kategori.

 

 

Waders

Trænger du til nye waders? Hos Korsholm har vi altid et stort udvalg af waders i alle størrelser og fra alle de største mærker. Uanset om du er en garvet lystfisker eller nybegynder, så har vi med sikkerhed et par waders der matcher dit behov. Hos Korsholm forhandler vi waders til både mænd og kvinder samt juniorer. Fælles for alle er den høje kvalitet og de skarpe priser, uanset størrelse og mærke. Her finder du waders fra bl.a. Patagonia, VisionSimms og Kinetic.

Neopren waders

Her i kategorien finder du selvfølgelig også Neopren waders. Waders med neopren er perfekte til de kolde dage, da neoprenen hjælper med at holde på varmen, samt gør den også at de waders er 100% vandtætte. Her i kategorien har vi forskellige neopren waders, vi har f.eks waders hvor stor dele af dragten er lavet med neopren, samt har vi waders som har enkelte elementer forstærket med neopren, f.eks. en neopren sok. Her i kategorien finder du også neopren waders i forskellige design, som f.eks camouflage. Hvis du bare leder efter neopren waders, så har vi her samlet 4 bud på nogle neopren waders:

Næsten fuld neopren:

Kinetic Neogaiter

Prologic Max5 Waders

Elementer af neopren:

Patagonia M's Swiftcurrent Expedition

Guideline Laxa 2.0

Om vores kategori med waders

Her er vores fulde udvalg af waders til fiskeri eller anden slags brug. Vi har prøvet så vidt muligt at samle et rigtig stærkt sortiment at waders fra alle de kendte mærker. Vores waders her hos Korsholm er altid til en fast lav og billige pris, samt køre vi også engang imellem et godt tilbud eller udsalg på nogle af vores waders, så du kan lave en rigtig god handel. Her kan du både finde åndbare waders og PVC waders. Hvis du leder efter waders du kan bruge hele året rundt, så kan det her være en rigtig godt ide at købe nogle åndbare waders, da disse waders er ideelle for dette. Du kan tilmed også bruge disse waders i det lidt koldere vejr, hvis du har det rigtige inderlag. Men hvis du primært fisker i det kolde vejr, så vil et par neopren waders helt klart være dine “go to” waders. Der kan egentlig godt være en stor forskel i kvaliteten på waders, f.eks kan de åndbare waders svinge meget i deres levetid, samt deres åndbarhed, slidstyrke og vandsøjletryk.

Leder du efter et godt waders tilbud, så kan du helt sikkert finde det her på siden, her på siden har vi nemlig flere waders sæt hvor du kan gøre en god handel, samt har vi en fast lav prissætning, så du nemt kan finde et par billigt waders. Her i kategorien kan du finde alle mulige former for waders, om du så leder efter neopren waders, PVC waders / nylon waders, skridtstøvler eller andet, så kan du finde det her hos Korsholm.Her på siden finder du en blanding af waders til både herre, dame og børn. Her på siden finde du en blanding af “klassiske” waders og waist waders. Her i kategorien finder du også mange af de gængse størrelser indenfor waders, såsom S, M, L, XL, XXL, som selvfølgelig også har deres modstykker i det klassiske str. skostørrelses system. Her i kategorien kan du også finde waders i mange forskellige farver, som f.eks brun, grøn, grå, sandfarvet og blå. Køb dine næste waders lige her hos Korsholm.

Waders fra Scierra

Her i kategorien har vi et lille udvalg af Scierra waders, hvor den kan finde deres populære Scierra Hemsdale 20000 waist waders, både som et waders sæt, men også som enkelt styks.

Waders fra Simms

Her på siden finder du også vores udvalg af Simms waders. Simms laver nogle rigtig lækre waders, og her blandt vores sortiment kan du f.eks finde den super eftertragtet Simms Freestone serie. Du finder også andre populære serie, som deres G3 Guide waders.

Patagonia waders

Blandt dette udvalg kan du også finde vores Patagonia waders. Her på siden finder du deres Patagonia Swiftcurrent serie, både deres Expedition udgave eller deres wading pants / vadebukser.

Guideline waders

Vi har også en rigtig god og billig pris på vores Guideline waders, hvor du både kan finde Guideline Laxa åndbare waders som et sæt, eller som enkelt wader.

Vision waders

Her i kategorien finder du også flere forskellige udgaver af Vision Koski og Scout modeller. Her finder du bl.a. både strip, zip, guiding og hip waders udgaver.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre