100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Åndbare waders

Åndbare waders er et fantastisk produkt, og er et must for en hver fisker som fisker hen over sommeren, og neopren waderne bliver for varme. Der findes et utal af åndbare modeller, ens for dem alle er at de kræver korrekt undereklædning. Se hele udvaget herunder.

Åndbare waders

Her er vores fulde udvalg af waders til fiskeri eller anden udendørsbrug. Vi har prøvet så vidt muligt at samle et rigtig stærkt sortiment at waders fra alle de kendte mærker. Vores waders her hos Korsholm er altid til en fast lav og billige pris, samt kører vi også engang imellem et godt tilbud eller udsalg på nogle af vores waders, så du kan lave en rigtig god handel. Her kan du både finde åndbare waders og PVC waders. Hvis du leder efter waders du kan bruge hele året rundt, så kan det her være en rigtig godt ide at købe nogle åndbare waders, da disse waders er ideelle for dette. Du kan tilmed også bruge disse waders i det lidt koldere vejr, hvis du har det rigtige inderlag. Men hvis du primært fisker i det kolde vejr, så vil et par neopren waders helt klart være dine “go to” waders. Der kan egentlig godt være en stor forskel i kvaliteten på waders, f.eks kan de åndbare waders svinge meget i deres levetid, samt deres åndbarhed, slidstyrke og vandsøjletryk.

Leder du efter et godt waders tilbud, så kan du helt sikkert finde det her på siden, her på siden har vi nemlig flere waders sæt hvor du kan gøre en god handel, samt har vi en fast lav prissætning, så du nemt kan finde et par billigt waders. Her i kategorien kan du finde alle mulige former for waders, om du så leder efter neopren waders, PVC waders / nylon waders, skridtstøvler eller andet, så kan du finde det her hos Korsholm.Her på siden finder du en blanding af waders til både herre, dame og børn. Her på siden finde du en blanding af “klassiske” waders og waist waders. Her i kategorien finder du også mange af de gængse størrelser indenfor waders, såsom S, M, L, XL, XXL, som selvfølgelig også har deres modstykker i det klassiske str. skostørrelses system. Her i kategorien kan du også finde waders i mange forskellige farver, som f.eks brun, grøn, grå, sandfarvet og blå. Køb dine næste waders lige her hos Korsholm.

 

Waders fra Scierra
Her i kategorien har vi et lille udvalg af Scierra waders, hvor den kan finde deres populære Scierra Hemsdale 20000 waist waders, både som et waders sæt, men også som enkelt styks.

 

Waders fra Simms
Her på siden finder du også vores udvalg af Simms waders. Simms laver nogle rigtig lækre waders, og her blandt vores sortiment kan du f.eks finde den super eftertragtet Simms Freestone serie. Du finder også andre populære serie, som deres G3 Guide waders.

 

Patagonia waders
Blandt dette udvalg kan du også finde vores Patagonia waders. Her på siden finder du deres Patagonia Swiftcurrent serie, både deres Expedition udgave eller deres wading pants / vadebukser.

 

Guideline waders
Vi har også en rigtig god og billig pris på vores Guideline waders, hvor du både kan finde Guideline Laxa åndbare waders som et sæt, eller som enkelt wader.

 

Vision waders
Her i kategorien finder du også flere forskellige udgaver af Vision Koski og Scout modeller. Her finder du bl.a. både strip, zip, guiding og hip waders udgaver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her