100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Våbenskabe

Der findes et bredt udvalg af våbenskabe i forskellige prisklasser og brands. Hos Korsholm kan du finde det skab, der lever op til netop dit behov, og alle er naturligvis med godkendte certificeringer.

 

 

Våbenskab

Som jæger har man et ansvar for at beskytte sit våben mod evt. tyveri – til dette bruger man våbenskabe. Hos Korsholm finder du et stort udvalg af kvalitets våbenskabe, med godkendte certificeringer som lever op til de mange regler. Du finder våbenskabe fra forskellige brands i forskellige prisniveauer.

*Vi tilbyder gratis levering af alle vores våbenskabe, til brofaste øer

Våbenskabe

Ejer du våben eller våbentilbehør, som kræver jagttegn er et våbenskab en nødvendighed. Det er et lovkrav at våben og samt noget tilbehør opbevares aflåst i et våbenskab. For at våbenskabet er lovligt installeret, skal det boltes til væg og gulv, så det ikke kan flyttes ved evt. tyveri.

Der er stor forskel på kvalitet, når det komme til våbenskabe. Derfor er det vigtigt ikke at gå ned på kvalitet, når du vælger dit våbenskab. Vores sortiment består udelukkende af våbenskabe i højeste kvalitet, som lever op til de stillede krav. Alle vores våbenskabe er enten SS3492 eller EN1143-1 godkendt.

Fordi et våbenskab er af høj kvalitet, behøver det nødvendigvis ikke koste en formue. Hos os kan du finde våbenskabe i forskellige prisklasser alt efter størrelse og behov. Du finder både billige våbenskabe men også luksu våbenskabe fra Browning og Hunters Choice.

Montering af våbenskab

En lovlig installering af våbenskab indeholder boltning til både væg og gulv. Dog kun, hvis dit våbenskab vejer under 1 ton. Boltningen består af min. 4 bolte med en min. diameter på 10 mm. Alle boltene skal bores min. 10 cm ind i væg og gulv. Det kan ofte være en god idé at søge vejledning hos én med monterings erfaring af våbenskabet, for at alt foregår let og ikke mindst korrekt. Hvis du har spørgsmål til monteringen af dit våbenskab, kan du altid søge rådgivning os.

Tips til dit våbenskab

Brug fugtposer: Hvis dit våbenskab står et sted med svingende temperaturer eller i konstant kulde, kan det være nødvendigt at fjerne fugt. Der findes forskellige store fugtposer beregnet til våbenskabe, så du undgår rust på dine våben.

Køb et større våbenskab end du har brug for

Våbenskabene er ofte mindre end man tror, så man kan med fordel købe et våbenskab som kan indeholde flere våben end den er tiltænkt. F.eks. kan mange våbenskabe med plads til 5 våben ofte kun indeholde 3 våben.

Skal du bruge hyldeplads?

Find ud af om du skal bruge plads til ammunition og våbentilbehør, inden du udvælger et våbenskab. Hvis f.eks. ammunition og våben skal i samme skab, er det en god ide at finde et våbenskab med hyldeplads. Hvis du har ekstra tilbehør som en lyddæmper eller andet, skal du bruge endnu mere plads.

Gem nøglen godt!

Det kan ofte være fristende at gemme nøglen til våbenskabet i samme rum som selve skabet, men gør dig den tjeneste at gemme nøglen et andet sted. Det er let for en potentiel tyv at finde nøglen, hvis den er placeret tæt på våbenskabet.

Om vores kategori med våbenskabe

Hvis du er på udkig efter et våbenskab, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har her i kategorien et udvalg af våbenskabe til en fast lav og billige pris, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et godt våbenskab tilbud. Der findes mange våbenskab regler og hvis du gerne vil se dem alle, kan vi anbefale at du kigger Danmarks jægerforbunds artikel om opbevaring af våben. Her i kategorien har vi et stort udvalg af våbenskabe , så du kan finde et skab der passer lige præcis til dig og dit våben. Her i kategorien finder du f.eks våbenskab med overskab, Browning våbenskab, våbenskab med kodelås og mange flere. Find dit næste våbenskab lige her hos Korsholm.