100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Båludstyr

I kategorien her kan du finde båludstyr til at medbringe på farten, men også til bålhygge i haven. Korsholm har både grej til det lette måltid, men også til hygge omkring bålet med f.eks. pandekager eller popcorn.

 

 

Båludstyr

Her hos korsholm har vi altid godt med grej. Så står du og mangler noget båludstyr, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har både båludstyr til nybegynder som ikke rigtigt har bygget bål før, Men også til de mere garvede personer som har prøvet det massere af gange. Der er både båludstyr til at hjælpe med at starte bålet op, og båludstyr til at lave et lækkert måltid mad over bålet. Herunder kan du tage et kig på vores båludstyr ellers er du mere end velkommen til at komme forbi butikken og se alt vores båludstyr. Hvis du har nogle spørgsmål så er du også altid velkommen til at kontakte os, så har vi altid nogle eksperter som kan svare på spørgsmål omkring båludstyr.

Om båludstyr

Husker du duften af bål og den knitrende varme ild. Tilsat med bålmad og godt selskab. Eller måske er du mere til det saltede, og vil have popcorn over bål?

Det har til alle tider været fascinerende for os mennesker at skabe ild og tænde bål. Vores tidlige forfædre var afhængige af bålet både til at lave mad over bål, og som varmekilde. I dag nyder mange af os stadigvæk det hyggelige ved at tage ud i naturen, samle brænde og tænde bål. Det kan være en perfekt måde at afkoble lidt.

Hvordan starter jeg?

Når det kommer til båludstyr, så kan det måske være lidt svært at finde ud af hvis du er ny. Der er meget forskelligt bål tilbehør, vi vil komme lidt nærmere ind på noget af det forskellige bålgrej der er, og hvordan du kan bruge det.

Hvad enten du er hardcore bål entusiast, lettere øvet eller har din første båltænding til gode, så er præmissen den samme. Det første du skal gøre er at finde et hensigtsmæssigt sted at antænde dit bål. Når du så har fundet den rigtige placering, så kan du placere alt dit båludstyr ved det valgte sted. Derefter skal du finde brænde (Hvis du ikke har med hjemmefra) Hvad angår valg af brænde, så er der den guideline, at fyr, birk og grantræ egner sig godt til optænding, mens eksempelvis bøg og egetræ er godt at tilsætte efterfølgende, fordi det giver en masse gløder. Du kan med fordel bygge en pyramide af brændet. Sørg endelig for at holde en høj temperatur i dit bål, og læg få, mindre stykker tørt brænde på ad gangen. Derved minimerer du risikoen for udvikling af røg.

Inden du skal bruge dit båludstyr

Inden at du skal ud for at bruge dit båludstyr, så skal du være opmærksom på hvor du må tænde bål. Det er ikke alle steder man bare lige sådan kan tænde op. For selvom vi her hos Korsholm elsker at bruge vores båludstyr, så opfordrer vi altid til at man følger de regler som gælder der hvor man laver bål.

Båludstyr

Når det kommer til bålgrej eller bål tilbehør, så findes der mange ting, som kan være med til at gøre oplevelsen bedre. Om du skal have hjælp til at tænde op i bålet med en blowtorch eller du skal have båludstyr, så du kan lave bålmad så findes der et stort udvalg af udstyr. Man kan selvfølgelig altid lave mad over bål uden udstyr, men hvis du gerne vil lave lidt større retter, så kan det være lettere at have lidt godt bålgrej.

Gryder til bål er altid en meget god ting at have hvis man vil lave noget gryderet over bålet. Det kan være en god ide at have skåret kød og grøntsager hjemmefra, så når at bålet er i gang, så er det bare at mixe sammen. Her kan en Petromax Griddle and Fire Bowl eller en Petromax Dutch Oven være to produkter der kan hjælpe dig. Det er en grill stegepande og en grill gryde. Stegepanden kan placeres så bålet er under og fungere som den stegepande du er vant til. Gryden til bålet fungere også som den gryde du er vant til. Det er en støbejernsgryde, derfor kan den placeres direkte på bålet, hvis det kan lade sig gøre. Hvis ikke kan du overveje en Trefodsstativ til at sætte omkring bålet.

Svært ved at tænde op?

Hvis du har vanskeligheder med at tænde op i bålet, så kan det hurtigt blive en trælse oplevelse inden du overhovedet er kommet i gang. Og det er bestemt ikke sjovt at have besluttet sig for at komme ud for at bruge sit nye båludstyr, og så tager det en evighed at få tændt op i bålet. her kan en Petromax Mini Blowtorch hf1 - Stormlighter hjælpe dig. Den er nem at have med sig, og kan nå en temperatur på helt op til 1300 grader. Så næste gang du er ved at tænde op i bålet, og sidder at skal til og bruge dit båludstyr, så kan du lige overveje om den ville gøre det lettere for dig.

Når du er færdig

Når du er færdig er det vigtigt at dit bål er helt brændt ud, inden at du forlader stedet. Er det ikke det, så skal du slukke det, så der ikke sker nogle brandulykker. Det nemmeste er at hælde vand ud over bålstedet. Her kan gryden til bålet bruges til at hælde vand ud over bålet, hvis ikke der er andet. tag derefter en gren og rør rundt så alle gløder er slukket. Er det ikke en mulighed så kan du bruge jord eller sand til at dække bålet og derved kvæle ilden.

En god regel er, at hvis bålet er for varmt at røre ved, så er det for varmt at efterlade.

Korsholm hjælper med at finde det rigtige båludstyr

Alt dette båludstyr er selvfølgelig noget du kan købe her hos Korsholm. Her har vi en flok eksperter, som står klar til at hjælpe dig med at vælge mellem alt det forskellige bålgrej som du finder interessant. Du er mere end velkommen til at komme ind for at se nærmere på alt vores båludstyr, så skal vi nok hjælpe dig med at udvælge lige præcis det båludstyr som du står og mangler.