100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluestik 

Fluestikket er en fluebinders mest fundamentale værktøj, hvilket gør det vigtigt at finde et stik, der passer lige præcis dit behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige stik, der hver især dækker forskellige behov, så du altid kan finde et stik der passer dig. 

Fluestik

Kigger du efter nyt fluestik eller skal du i gang med fluebinding og leder efter et startsæt til fluebinding, så kan du her på siden finde både bindestik til rørfluer fra Stonfo og FutureFly. Verdens bedste fluestik er uden tvivl fra Regal og Renzetti. Det er fuldblods fluestik i høj kvalitet som holder et helt fluebinderliv. Går turen udenlands eller farer du land og rige rundt kan både Renzetti og C&F Design tilbyde et stik til rejsebrug.

Om vores fluestik

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af fluestik som bruges i forbindelse med fluebinding og fluefiskeri. Vi har i denne kategori et stort udvalg af mange foskellige slags fluestik, så du nemt kan finde et af verdens bedste fluestik, da vi forhandler mange af de kendte mærker indenfor fiskeri. Du kan bla. finde fluestik som et Renzetti fluestik eller Stonfo fluestik. Udover det store udvalg af fluestik, så har vi også altid en fast lav og billig pris på vores fluestik, hvortil du også engang imellem vil kunne finde en form for udsalg, hvor du nogle gange vil kunne finde et godt fluestik tilbud. Set set alle vores fluestik er fluestik med fod så du har en god og naturlig balance når du fluebinder på den. Vi har i denne kategori også et super godt rørfluestik fra danske FurtureFly som er lavet som et fluestik til rørflue.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre