100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluebinding

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fluebinding. Vi er hele tiden på jagt efter nye og spændende materialer, så der vil løbende komme nye varer på hjemmesiden. Find dit næste fluebindings produkt lige her på Korsholm.dk

Fluebinding

Velkommen til Korsholm, hvor vi har en af Danmarks største samlinger af alt til fluebinding! Her kan du finde alt hvad du overhovedet kan drømme om til at binde dine egne fluer af fluebindingsmaterialer i høj kvalitet til en billig pris. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til fluebinding, så står vi altid klar til at hjælpe. Som fluebinder finder du her fluebindingsmaterialer til alle sla

Ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Korsholm er vi gale med fluer og fluebinding og det smitter også af på vores kæmpe udvalg i materialer til fluebinding og mangler du værktøj til fluebinding har vi et meget stort program til små priser. Du finder kvalitetsprodukter fra blandt andet FutureFly, Pro Sportfisher, Whiting, Regal, Renzetti, Stonfo og C&F Design – alt som gør fluebinding til en underholdende og livslang hobby. Rigtig god fornøjelse

Korsholm fluebinding

Vi har haft fluebinding på programmet i over 30 år og har gennem tiden fundet rigtig mange gode udenlandske leverandører som også har været med til at præge vores tanker omkring fluer og fluernes præsentationsevner i vandet. Indrømmet, det har grebet så meget om sig, at vi nogle gange er nødt til at sige stop. Vi kunne fylde hele butikken med fjer og flash hvis vi havde pladsen til det.

Fluebinding

Efteråret er for alvor på vej og dagene bliver med hastige skridt kortere og kortere. For mange betyder det, at det nu er tid til at sætte sig foran stikket og binde fluer… Uanset om du er laksefisker i åen eller om du fisker spin eller flue på kysten, så kan fluebinding være en del af dine forberedelser til en forestående fisketur. Hvis det er tilfældet, så læs med her!

Hvad er fluebinding

Fluebinding er en hobby i hobbyen fluefiskeri, og går i alt sin enkelthed ud på at binde syntetiske materialer, eller naturmaterialer, på en fiskekrog eller et lille rør. Nogle fluer skal imitere en lille fisk, andre et lille insekt – ja, alt fra små biller, myrer, døgnfluer til efterligninger af mus. Andre fluer er mere baseret på fantasi, og skal med farver og forførende gang i vandet lokke fisk til at hugge. Så findes der fluer, som skal provokere fisk til hug, og det er ofte fluer til anadrome fisk som laks og havørred, som normalt ikke tager føde til sig, når de er i ferskvand.

Fisker du med flue på kysten, vil du ofte fiske med noget, der ligner de fødeemner som havørreden indtager. Derfor er det en god ide at binde fluer, der ligner rejer, tanglus, små kutlinger og lignende og det er præcis det, som gør fluebinding til et fantastisk univers af ideer og kreativitet.

Der vil altid være noget helt specielt over at fange en fisk på en agn, man selv lavet. Det kan være, at du er helt ny i fluefiskeri, og vil begive dig ud i at binde dine egne fluer, eller du har måske fisket i 40 år, og ikke købt en eneste færdiglavet flue igennem alle årene. Følelsen er stadig den samme. Den tilfredshedsfølelse som det giver, når man binder sin egen flue på forfanget og mærker linen stramme op. Den er ubeskrivelig. Derfor vil mange af os, når vi først har prøvet den følelse, aldrig gå tilbage til at købe færdiglavede fluer. Ikke at disse ikke er gode eller flotte, men den er ikke fra eget stik, hvilket har en stor betydning for mange.

Når du sidder foran fluestikket en mørk efterårsdag, og det rusker i træerne udenfor, kan du forsvinde ind i et univers, hvor kun din fantasi sætter grænserne. Fluerne vi fisker med udvikler sig konstant, og der er ingen regler, som ikke kan bøjes, for at få det ”perfekte mønster” til at udfolde sig på stikket. Jovist, der er nogle mønstre, såsom rejefluer eller tobisfluer, som bliver bygget op på en bestemt måde, og de virker! Men derfor skal man ikke være bange for at kaste sig ud i noget eksperimenterende, hvis bare det er noget, man tror på. Netop troen er en meget vigtig faktor, når vi snakker om fluer og fluebinding. Næsten ligegyldigt hvordan din flue ser ud, så bare det at du tror på, den fisker effektivt, så skal det nok også give en fisk før eller siden. Uanset om du fanger fisk eller ej, så vil du altid drage dig nogle erfaringer, som du kan tage med dig videre til den næste tur.

Her på siden finder du et udvalg af de ting, materialer og værktøj, som er oplagte at bruge lige netop nu. Derfor vil der være mest fokus på kystfluer og de materialer, vi skal bruge i den forbindelse. Som altid er du meget velkommen til at komme ind fordi butikken og ”se med hænderne” eller ringe herind, hvis du har spørgsmål til f.eks. fluemønstre eller hvilke materialer, der skal bruges hvornår. Uanset hvad, så står vi klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen mod den perfekte flue.

Billig fluebinding

Korsholm fluebinding er lig med billige priser. Vi ved fra vores kunder, at vi er meget billigere end mange af vores konkurrenter og det er vi naturligvis glade for. Vi finder indimellem større partier af fluebindingsmaterialer og dem sælger vi ud til meget billige priser, så hold øje med vores hjemmeside, så du kan få suppleret dit lager af fluebinding.

Fluebinding for begyndere

At have fluebinding som hobby er ikke dyrt. Mange fluebindere køber ofte ind, når de har fundet et spændende fluemønster som skal afprøves ved favoritvandet og tit er det ganske få ting der skal til for at kreere det nye mønster. Med tiden får du stille og roligt opbygget et bredt udvalg af materialer til fluebindingen og der bruges ganske lidt materiale pr. flue, så en pakke dubbing, en rulle tinsel, eller et fasanskind holder rigtig længe.

Værktøj til fluebinding

Hos korsholm har vi et kæmpe program i bindestik, trådholdere, whipfinishere, værktøj til rørflue, både rørfluenåle og rørfluestik og ikke mindst sakse til fluebinding. En rigtig god saks til fluebinding er alfa omega for fornøjelige timer bag fluestikket, så her kan det ikke betale sig at spare. En god saks til fluebinding koster fra ca. 130,- og så er du godt kørende. Af gode fluestik bør vi nævne Stonfo og Danica. Her får du value for money og fluestik som holder til tusindvis af fluer.

Fluebinding nu

Ja! Hellere i dag end i morgen. Er du fluefisker, så er fluebindingen en lige så stor fornøjelse som at fiske med fluestangen og så er det ikke så dyrt som du tror. Du kan komme godt i gang med fluebinding for under 1000,- og så har både fluestik, saks til fluebinding, trådholder samt de mest basale stykker værktøj til fluebinding, kroge, bindetråd, floss, flash, dubbing, fjer og spændende syntetiske materialer så du kommer godt fra start.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her