100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtkikkert

Optik spiller en stor rolle i forhold til at få en succesfuld jagt. Det gælder både sigtekikkert og håndkikkert. I denne kategori, finder du et stort sortiment af såvel ny som brugt optik i alle prislejer.

 

 

Jagtkikkerter til ethvert formål

Optik spiller en stort rolle i forhold til at have de optimale muligheder for en succesfuld jagt. Derfor er det vigtigt at man ikke går på kompromis med optikken. Hos os kan du finde et stort sortiment af nyt optik såvel som brugt optik. Vi har optik i mange forskellige prislejer, hvor mange får meget optik for pengene. Derudover finder du night vision, optik tilbehør og montager, ringe og baser til montering af jagtoptikken.

Om vores jagtoptik

Her får du det fulde overblik over alt vores jagtoptik, hvor du her på siden også kan finde mange af vores hoved kategorier indenfor optik til jagt. Mange af vores kategorier indenfor jagt byder også på underkategorier som sigtekikkerter, håndkikkerter og rødpunktssigte. Her hos Korsholm kan du finde al slags optik til jagt, om du så er på udkig efter nyt eller brugt og det kan købes her online eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.

Her finder du hele vores sortiment af nyt optik bestående af sigtekikkerter, håndkikkerter, rødpunktsigter, afstandsmålere og spotting scopes. Alt vores optik har til fælles, at  kvaliteten er i top. Optikken er bl.a. fra kendte brands så som Swarovski, Zeiss, Hawke, Nikko Stirling og mange flere.  

Generelt om vores nye jagtoptik

Her i kategorien finder du som sagt udelukkende kun alt vores nye jagtoptik. Hvis du derimod ikke er interesseret i nyt optik, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugt jagtoptik. Eller du kan se hele vores samlede udvalg af jagtoptik. Find dit næste nye jagtoptik lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre