100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Spinnere

Dette er nok en af de mest brugte agn når vi snakker om ørred- og laksefiskeri og det er med god grund. De er nemme at bruge, fisker godt og fanger mange fisk. Uanset om du skal i putten, åen eller søen, så skal man have et par spinnere i boksen. Find alle dine favoritter herunder.

Spinner til fiskeri

Spinnere

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde en spinner. Vi har nemlig et kæmpe stort udvalg af spinnere til fiskeri, så du kan fange en masse fisk. Man har efterhånden dyrket fiskeri med spinnere i mange årtier, og dette er ikke helt uden grund. Spinnere har nemlig altid været et effektivt stykke fiskegrej, når det gælder at fange stort set alle størrelser af fisk. Find en spinner der passer til dig, lige her hos Korsholm.

Spinnere er suverænt de bedste allround agn der findes. Med sit roterende blad vækker en spinner fiskens opmærksomhed. Du finder på denne side et stort udvalg, hvor du med sikkerhed finder en spinner efter dine præferencer. Du finder spinnere i mange forskellige vægte og i mange forskellige farver og størrelser alt efter hvilken fisk du har intention om at fange. Ved du allerede inden snøren kastes ud, hvilken fisk du går efter, kan du øge chancerne ved at vælge den helt rigtige spinner. Hvis du f.eks. går efter en havørred eller laks, er Myrans spinnere, FC Spinnere og Abu Reflex spinnere nogle gode valg. Hvis du derimod f.eks. fisker aborre, vil Abu Väspan, Westin Sonic og Mepps spinnere være mere passende. Hos Korsholm sætter vi stor pris på høj kvalitet, hvilket afspejler sig på vores lange række af kvalitets spinner brands, hvor du bl.a. finder Myrans, Karlk, FC Spinnere, Abu, Westin, Vibrax og mange flere.

Om vores kategori spinnere

Som du nok allerede kan se, så er denne kategori fyldt med spinnere. Når man taler om spinnere, så taler man også oftest om spinnefiskeri og der dertil tilhørende fiskegrej. Man bruger ofte en spinner i forbindelse med en spinnestang eller spinnestænger hvis man godt kan lide at have flere fiskestænger med på sin tur. Hvis man snakker om et helt spinnesæt så er det nogle gang forskelligt om man snakker om et sammensat spinnesæt af stang og hjul eller om det er flere forskellige typer spinnere man kan variere imellem på sin fisketur. Her i kategorien er der i hvert fald rig mulighed for at du kan samle din helt egen spinnesæt med alle vores mange forskellige spinnere. Blandt vores mange spinnere finder du bla. en spinner til havørred, spinner til laks og bare generelt spinner til fisk. Grundet vores store udvalg af spinnere så har vi selvfølgelig også mange forskellige spinnere størrelser at vælge imellem. Hvis du leder efter spinnere fiskegrej så er du i hvert fald det rigtige sted.

Generelt om vores spinnere

Find en spinner som passer lige præcis til dig. Her i kategorien kan du finde mange af de bedste spinnere på marked, som f.eks de super populære FC spinner, Fidusen spinner, Mepps Aglia spinner, Karl K spinnere og Myran spinner. Uanset hvilken type fiskeri du er til, så burde du kunne finde en fiske spinner i denne kategori, som passer til den type fisk du gerne vil fange, om det så er en spinner til havørred, makral eller laks.

Her i kategorien kan du også finde flere forskellige spinnere fra ABU Garcia, som f.eks Droppen spinner og Fast Attack, De store klassikere såsom ABU Garcias Mörrum og Vaspan spinnere er ikke i Abu program for øjeblikket, men dukker med garanti op igen igen. Ellers kan du stort set finde alle slags ABU spinnere her hos Korsholm. Her i kategorien finder du også forskellige typer spinnere, som f.eks condom spinner. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores spinnere, samt har vi ofte nogle forskellig tilbud, eller udsalg. Så uanset om du er til kyst, å eller put n take, store eller små spinnere, så kan du finde en spinner som passer til dig, lige her hos Korsholm.

Spinnere udenfor sortiment

Revolution Tungsten er en spinner som virkelig er blevet populær i de jyske åer og som har brillieret med rigtig fine fangster. Revolution Tungsten spinner er opgraderet og er nu med en krop i tungsten. Samtidig er Revolution Tungsten spinneren blevet en smule kortere. Derved får du en lidt mere kompakt spinner, som går dybere i vandet. Vælg imellem 16, 20 og 26 gram. 16 og 20 gram er monteret med str. 3 blad og spinnerne i 26 gram er monteret med et lidt større blad, svarende til str. 3.5 - 4.

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Savage Gear Caviar Spinnere. Så hvis du leder efter en god spinner fra Savage Gear, så er du kommet til det rigtige sted. Find din næste Savage Gear Caviar Spinner lige her hos Korsholm.

Om Savage Gear Caviar Spinnere

Det der er med Savage Gear Caviar Spinnere er at de har nogle indkoporeret tungsten bolde, som her giver den mulighed for at imitere og efterligne fiskeæg. Savage Gear Caviar Spinnere er lavet i rustfri stål og udmere er Savage Gear Caviar Spinnere lavet til høj funktionalitet og kvalitet.

Her finde du hele vores sortiment af Westin Sonic 360 spinnere, som er en spinner fra mærket Westin. Du kan her finde flere forskellige Westin Sonic 360 spinnere, så hvis det er det du leder efter, så kan du helt sikkert finde en Westin Sonic 360 her hos Korsholm.

Westin Sonic 360 er en spinner med tungsten krop og med en opbygning som efterlader turbolens i vandet som tiltrækker fisk. Spinneren er monteret med hyleskarpe japanske kroge. Hvis du ikke helt har fundet den Westin Sonic 360 spinner som du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os, måske kan vi skaffe den Westin Sonic 360 som du leder efter.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre