100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Rygsække

I sortimentet af rygsække, kan du finde kendte mærker som bl.a. Fjällräven og Patagonia. Der er alt fra den klassiske Kånken til foldbar rygsæk. Rygsækken til skole, eller arbejdsbrug, kan du også finde i denne kategori.

Rygsække

Her kan du se hele vores sortiment af outdoor rygsække. Her i kategorien finder du mange af de kendte mærker indenfor outdoor rygsække, som f.eks Fjällräven, HaglöfsTresspass og Patagonia. Find din næste outdoor rygsæk lige her hos Korsholm.

Vores udvalg af rygsække

Vores udvalg består primært af rygsækker fra kendte mærker som Fjällräven og Patagonia. Begge mærker leverer rygsække i bedste kvalitet med stor fokus på design. Farvemæssigt spreder sortimentet sig ud i alle retninger. Alt lige fra Guacamole til Ochre gul. Vi har selvfølgelig også de klassiske sorte rygsække samt andre neutrale farver som navy blue og grå. Størrelsesmæssigt er der også noget til enhver smag. Store rygsække til stor oppakning, små rygsække til trekking og alt derimellem.

Tilpasning af din rygsæk

Det er vigtigt at rygsækken sidder godt ind til kroppen. En tætsiddende rygsæk giver mindre belastning for ryggen og skuldrene. Rygsækken tilpasses vha. de justerbare skulderstropper og evt. hoftebælte og bryststrop. Tag rygsækken på og tilspænd efterfølgende de forskellige stropper for det bedste fit. Er tasken tung er det vigtigt at have polstrede skulderstropper og evt. polstret hoftebælte. Det gælder generelt om at have så høj komfort som muligt, hvis tasken skal sidder på ryggen i længere perioder.

Rygsæk Størrelse

Når det kommer til at vælge den rigtige rygsæk størrelse, kommer det altid an på formål. Altså, hvad skal rygsækken bruges til? Der er stor forskel på om rygsækken skal benyttes til sport, fritid eller længere ture. Både på størrelsen og formen. Find ud af, hvilken taske du har behov for, herunder ...

Hverdagsrygsæk

Er det en hverdagsrygsæk du er på udkig efter, anbefaler vi 20-30 liters rygsække. Generelt betyder størrelsen ikke det helt store, hvis formålet ikke er specifikt. 20 liters- og 30 litersrygsække er blot de mest almene størrelser, og kan bruges i de fleste situationer.

Lille rygsæk

Den lille rygsæk bliver ofte anvendt til former for motion. Til vandring og trekking har man brug for en rygsæk til vand, mad osv. men det gælder om at have så lidt udstyr med som muligt. Derudover er det en fordel, hvis rygsækken er tætsiddende, så man ikke spilder unødvendig energi, forbi taske svinger fra side til side.

Stor rygsæk

Skal man på en længere tur eller har brug for at medbring meget udstyr, giver det god mening er vælge en stor rygsæk. Den store rygsæk vejer lidt mere end de normale størrelser, men der kan til gengæld være meget mere i dem. En stor rygsæk har ofte en volume på 30 til 45 liter. Skal man højere op, kan det være fordelagtigt at vælge en duffelbag eller vandrerygsæk. Vandrerygsækken giver nemlig bedre støtte til tung last på ryggen.

Sådan pakker du din rygsæk

Der er nogle få tommelfingerregler som man bør huske, når rygsækken skal pakkes. Reglerne er følgende:

1. Det tungeste skal tættest på ryggen. Gerne midt på ryggen
2. Mellemtunge ting skal placeres tæt på ryggen over og under det tungeste.
3. Det lette fordeles på det resterende plads.
4. Altid placer skrøbelige ting øverst i rygsækken.
5. Småting som du skal bruge i løbet at dagen placeres i de små lettilgængelige lommer.