100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Tilbud (Specialpriser)

Her i kategorien finder ud alle vores specialpriser, om det så er tilbud, faste lave priser, "så længe lager haves" eller noget helt andet – Så længe prisen er go' og billig i forhold til markedsprisen, så kan du finde det her!

 

 

▼ Alle produkter ▼

Kategorien er sorteret mest til mindst populære produkt. 

Om vores tilbud og specialpriser

Tilbud og specialpriser

Her kan du se alle vores tilbud her hos Korsholm. Her i kategorien finder du stort set alle vores tilbud fra hele webshoppen, om det så er fra jagt, fiskeri eller outdoor. Gå på opdagelse med det samme, og find et godt tilbud. *Tilbuddene kan både være specielle tilbud lavet i forbindelse med en kampagne, eller nedsatte varer og rabatter som du kan finde flere gange i løbet af året.

Tilbud jagt

Blandt alle vores tilbud og specialpriser, finder du også alle vores jagt tilbud. Blandt disse tilbud, kan du finde nogle af vores mest populære produkter indenfor jagt, som f.eks. våben, jagtudstyr og jagttøj. Ligesom siden her, vil vores kategori med jagt tilbud både indeholde tilbud og specialpriser, som eks. "Fast lav pris" og "Så længe lager haves".

Tilbud fiskeri

Vores kategori med fiskeri tilbud indeholder et stort udvalg at gode og billige priser, på poulære fiskeprodukter og kategorier. I denne kategorier har vi igen samlet alle vores specialpriser, så du nemt kan få et overblik over vores mest aktuelle kampagner indenfor fiskeri.

Tilbud outdoor

Kategorien med outdoor tilbud indeholder ofte en lang produkter, som kan bruges af alle, som elsker at befinde sig i naturen, om man så er til jagt, fiskeri, outdoor eller bare leder efter noget smart og praktisk til hverdagen. Igen får du et fuldt overblik over alt hvad der har en specialpris.

Tilbud i butikken

Langt de fleste specialpriser du finder her på webshoppen, vil også være at finde i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Og omvendt vil diverse tibud du finder i butikken, også ofte være online tilgengælig for køb her på shoppen. Dog kan der forekomme enkelte undtagelser, f.eks. i forbindelse med unkikke eller eksklusive kampagner. 

Tilbud i forbindelse med udsalg

I denne kategori vil du også kunne finde alle de tilbud, som vi laver i forbindelse med et udsalg. Vores udsalg vil primært bestå af specialpriser, som er er lavet særligt i forbindelse med denne begivenhed eller kampagne.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre