100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtstøvler

Jagt forgår oftes over rigtig lang tid i alt slags vejr. Oftest er terrænet ujævnt. Hvilket gør valget af de rette sko endnu vigtiger. Tjek udvalget ud herunder.

 

 

▼ Alle jagtstøvler ▼

Kategorien er sorteret mest til mindst populære produkt. 

Jagtstøvler

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af fodtøj til jagt. Her på siden kan du se hele vores udvalg af fodtøj til jagt, eller du kan vælge kun at se jagtfodtøj til dame eller kun jagtfodtøj til herre. Så ønsker dig noget nyt fodtøj til jagt, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Her kan du finde hele vores store udvalg af jagtfodtøj og jagtsko. Fodtøjet til jagt kan være ret så essentielt for oplevelsen af en jagttur, da jagtsko hjælper dig med at holde dine fødder komfortabel. Her i kategorien finder du flere forskellige slags sko og fodtøj til jagt.

Korsholm har et af Danmarks største og bedste udvalg af herrefodtøj til jagt og outdoor. Her finder du bl.a. jagtstøvler og waders til jagtentusiasterne og gummistøvler, fritidssko og plejemidler samt tilbehør til alle som dyrker outdoor. Vi har jagtfodtøj fra kendte brands så som Härkila, Seeland, Ecco, Ocean og mange flere, så der er med garanti noget for dig. Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, kan du se vores tilbudskategori, bestående af fodtøj til ekstra gode priser.

Generelt om vores jagtfodtøj

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af jagtfodtøj og jagtsko som du kan købe her på nettet, eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her blandt vores fodtøj til jagt finder du alle mulige slags sko til jagt, som f.eks. waders, støvler etc. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagtfodtøj og jagtsko, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtsko tilbud.

Forkæl dine fødder med en af vores lækre jagtstøvler. Der er næsten ikke noget værre end at gå at fryse sine fødder på en eller god jagttur. Med den rigtige jagtstøvle kan du holde dine fødder dejlig varme, og samtidig undgå vabler. Find din næste jagtstøvle lige her hos Korsholm.

Om Jagtstøvler

Når man er jæger, er det til tider svært at holde sit fodtøj rent og tørt, da underlaget ofte både er blødt og vådt. Derfor kan man med fordel anskaffe sig et par kvalitets jagtstøvler, som specifikt er lavet til jagt. Med den rigtige pleje er jagtstøvler velegnede til at holde fødderne tørre, varme og lette at rengøre efter brug. Hos Korsholm finder du et stort udvalg af kvalitets jagtstøvler fra kendte brands som Härkila, Ecco og Hanwag. Gængs for vores udvalg af jagtstøvler er en god støtte og absoberende bund, som beskytter knæene ved bevægelse på ujævnt underlag.

Generelt om Jagtstøvler i vores kategori

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores store udvalg af jagtstøvler til jagt, hvor du kan finde mange af de kendte mærker indenfor jagtstøvler. Du kan i denne kategori bla. finde Härkila jagtstøvler, Ecco jagtstøvler og mange flere. Du kan også finde mange kendte modeller, som f.eks et par Jagtstøvler Boa fra Härkila. Du kan i denne kategori finde jagtstøvler til herre, hvis du derimod er mere interesseret i at se vores udvalg til kvinder, kan du se vores kategori som hedder Jagtstøvler dame. Du kan i denne kategori finde jagtstøvler i mange forskellige slags materialer, som f.eks læder og gummi. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores jagtstøvler, og vi har nogle gange også en form for udsalg, hvor du til tider vil kunne være heldig at finde et ekstra godt jagtstøvle tilbud, dette kunne eks. være til Black Friday eller til jul. Så hvis du leder efter nogle varme jagtstøvler i god kvalitet, så kan du finde nogen lige her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Find dine næste jagtstøvler lige her hos Korsholm.