100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Simms

I nedenstående kategori finder du vores kvalificerede udvalg af Simms samlede sortiment. Du kan finde alt fra de gennembrydende waders til stilrene skjorter og veste.

 

 

Simms

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Simms 2020 nyheder. Så hvis du leder efter noget nyt og smart fra mærket Simms, så kan du finde det lige her hos Korsholm.

I nedenstående kategori finder du vores kvalificerede udvalg af Simms samlede sortiment. Du kan finde alt fra de gennembrydende waders til stilrene skjorter og veste.

Simms

Simms er et kvalitets mærke som producere diverse fiskeudstyr og beklædning som kan give dig den bedst mulige oplevelse. Simms klare målsætning er at nedbryde de barriere som skulle stå i mellem dig og verdens søer, floder, elve og åbne vande. Dette skyldes at Simms har set vigtigheden og kraften, samt de positive egenskaber som fiskeri indeholder og medfører. Dette inkluderer ifølge Simms, at fiskeri kan føre folk sammen, mindske stress, udvikle karakter og genoprette vandskel. Dette gælder uanset om du er en garvet fisker eller er helt ny indenfor feltet og knap nok har kastet en stang før.

Simms blev grundlagt for omkring 40 år siden i 1980 af den innovative lystfisker og erfarede flod guide John Simms. Han havde på daværende tidspunkt brugt størstedelen af sit liv på at give klienter livsændrende oplevelser på de største floder. Grundet sin erfaring gennem åren opdagede John Simms, at de waders som var tilgængelige dengang ikke kunne holde hans klientel tørre og komfortable, hvilket selvfølgelig gik ud over deres oplevelse hos ham. Dette fik Simms til at tage sagen i egne hænder.

Sidst i firserne havde Simms slået sit navn fast i fiske-verdenen, som et af de mest pålidelige og bedste waders-udbydere til brug i diverse fiske-henseender. Dog elskede John Simms floderne, så da firmaet var i vækst tilbragte han mere tid med sin sande kærlighed, vandet.

I 1993 kombinerede K. C. Walsh, en livslang lystfisker som opvoksede i en familie af fiskere, to af hans store passioner, fiskeri og at guide firmaer til at opnå deres maksimale potentiale. Walsh havde brugt størstedelen af sin karriere på at hjælpe firmaer med at vokse som en management konsulent. Derfor så Walsh en enestående mulighed i forhold til at kombinere sine store passioner i firmaet Simms, hvor Walsh sidenhen har været ledt igennem 25 år.

Det første Walsh udrettede var at flytte Simms hovedkvarter til Bozeman, Montana, hvorved firmaet nu lå side om side med nogle af de største floder i verdenen. Denne relocation medførte derudover produktion af Simms allerførste vandtætte og åndbare waders fremstillet med det anerkendte GORETEX® teknologi. Dette førte for alvor til Simms gennembrud indenfor fiske-verdenen.

I 2012 udvidede Simms deres tilstedeværelse i Bozeman med 60000 kvadratmeter bygninger, hvilket har givet dem bedst mulige betingelser for en fortsat videreudvikling af deres fantastiske waders. Dette har blot understreget Simms enorme indflydelse og kvalitet

I ovenstående kategori kan du finde vores kvalificerede udvalg af Simms´ sortiment. Vi kan tilbyde alt fra fiske-beklædning herunder waders, skjorter og veste til andre fiske relaterede produkter såsom diverse tasker og wadestave. Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Simms produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 499DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 499DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre