100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor tasker

Hos Korsholm har vi et stort udvalg i tasker, som er særlig velegnede til udendørs brug.
Vi har alt fra toilettasker til rygsække til vandreturen. Tag på tur i kategorien og find lige det produkt, du mangler.

 

 

Outdoor tasker

Her på siden finder du hele vores store udvalg af outdoor tasker. Outdoor tasker er helt simpelt tasker som er velegnet til udendørsbrug. Her i vores kategori med outdoor tasker finder du bla. rygsække, skuldertasker, bæltetasker, duffelbags og toilettasker. Find din næste outdoor taske lige her hos Korsholm.

Tasker til ethvert formål

Hos os kan du finde outdoor tasker til ethvert formål, om du så leder efter en taske til hverdagsbrug, eller har noget helt bestemt i tankerne, som en taske til vandring eller sport. Vi har stort set alle former for tasker, lige fra bæltetasker, rejsetasker, rejserygsække og duffelbags. Vi har også mindre tasker til værdigenstande eller e´toilettasker til toiletsager.

Tasker til outdoor aktiviteter

Her i kategorien kan du finder outdoor tasker til alle dine former for outdoor aktiviteter, og du så skal på camp eller hik. Vi har nemlig et stort udvalg af tasker som passer perfekt til camping og de gode vandreture, eller en taske til en omgang trekking. Vores tasker har forskellige funktioner alt efter hvilket behov du har, om det så er tasker i slidstærkt materiale, letvægtstasker eller bare en balanceret taske som passer til dine rejser, og gåture i det fri.

Outdoor tasker med funktion

Du kan i denne kategori finde outdoor tasker i forskellige størrelser og farver, alt efter formålet. så lige meget om du skal på backpacker ferie eller bare skal afsted en weekend, og har brug for en weekend taske, så har vi en outdoor taske med alle de nødvendige funktioner. Du kan i denne kategorie nemt finde tasker i ekstra kraftige materialer som tåler godt med slid, samt gode lukkemekanismer og ergonomiske designs. Så hvis du leder efter en outdoor taske i høj kvalitet, så kan du nemt finde det her på siden.

Om vores kategori med outdoor tasker

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af outdoor tasker. Det er det er outdoor tasker, vil sige at alle disse tasker er perfekte til outdoor aktiviteter, så hvis du leder efter en tasker som du gerne vil bruge udenfor, om det så er på vejen til og fra skole, eller en taske til en længere vandretur i skoven, så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores kategori med outdoor tasker, finder du både tasker til kvinder og til mænd, vi har nemlig et stort udvalg af outdoor tasker og har derfor nogle af de mest populære tasker indenfor dette segment. Du kan derfor også i denne kategori med outdoor tasker finde alle mulige forskellige typer, former og farver inden for tasker, dog er vi som sagt rigtig glad for outdoor og alle de naturlige farver, så derfor holder mange af vores tasker sig også i de mere basale og dæmpede farver, som f.eks, sort, grå, grøn og mørkeblå, men vi har stadigvæk nogle af de lidt mere vilde farver. Her i kategorien kan du altid finde outdoor tasker til en fast lav og billig pris, samt har vi en gang imellem et form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt outdoor taske tilbud, dette kunne eks. være i forbindelse med Black friday, eller julen. Da vi beskæftigede os med outdoor tasker, så har vi selvfølgelig også et udvalg af tasker, som indeholder nogle af de super funktionelle funktioner som en outdoor taske kan have brug for. F.eks er nogle af vores tasker i denne kategori vandtætte, har ekstra meget plads, ekstra meget støtte eller en helt anden smart funktion. Her i kategorien med vores outdoor tasker finder du også mange af de kendte mærker indenfor outdoor tasker, dette kunne, eks. være Fjällräven tasker, Haglöfs. Find din outdoor taske til hverdag og fritid lige her hos Korsholm.