100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskejakker

Står du lige og mangler den helt rigtige fiskejakke? Her hos Korsholm har vi mange års erfaring indenfor fiskeri, og vi har i denne kategori samlet, hvad vi mener, er de bedste fiskejakker på markedet. Se hele udvalget i kategorien herunder. 

Jakker til fiskeri

Her hos Korsholm finder du et stort udvalg af fiskejakker til alle typer fiskeri. Det er vigtigt at have en kvalitets fiskejakke, som både kan holde til det danske vejr, men også vejret i lande med mere ekstreme forhold, som afspejler sig på vores udvalg af jakker. Vores sortiment af fiskejakker er fra kendte brands som bl.a. Loop, Patagonia, Simms og Guideline, samt har vi et stort udvalg af Geoff Anderson fiskejakker.Så hvis du leder efter en rigtig god jakke til fiskeri, så kan du helt sikkert finde en rigtig god fiskejakke lige her. Er du i tvivl om hvilken fiskejakke du skal købe, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig med at finde den helt rigtige fiskejakke.

Om fiskejakker

En fiske jakke er rigtig vigtig for din helheds oplevelse af en fisketur, der er næsten ikke noget være end at stå og ryste af kulde, fordi du ikke har den rigtige fiskejakke. I vores udvalg af fiskejakker, finder du nogle af de bedste fiske jakker og trøjer på markedet. Her finder du blandt andet alle de kendte mærker, og deres modeller af fiskejakker, så du kan købe en til alt slags vejr, om det er en åndbar, vindtæt, vandtæt fiskejakke eller en fiskertrøje til lidt varmere dage. En god fiskejakke passer til det terræn og vejrforhold som man befinder sig i på sin fisketur. Hvis du har spørgsmål til hvordan du skal klæde dig på til din fisketur, så står vi altid til rådighed for at hjælpe dig med din påklædning, så du finder den helt rigtige fiskejakke til din fisketur. Og husk at vi altid har faste lave priser på vores store udvalg af fiskejakke, samt kører tilbud i ny og næ, så du altid kan finde fiskejakker til en god pris.