100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluehjul

Fluehjulet findes i mange størrelser og til mange typer af fiskeri. Hos Korsholm ved vi præcist hvilke fluehjul, der passer til netop dit fiskeri - og det gælder alt fra laks i elven til saltvandsfiskeri på kysten.

Fluehjul

fluehjul

Hvis du leder efter et fluehjul, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig et rigtigt stort udvalg af fluehjul fra alle de forskellige kendte mærker indenfor fluehjul. Vi har f.eks fluehjuls fra Hardy, Guideline, Loop, Vision og mange flere. Husk at vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige fluehjul.

Lidt om vores kategori fluehjul

Som du nok allerede har set, så er vores kategori her proppet med fluehjul fra alle de kendte mærker. Vi har selvfølgelig altid en god og billig pris på fluehjul og vi køre også til tider tilbud og udsalg på vores fluehjul.

Generelt om fluehjul

Når du skal ud og fluefiske, så er der helt klart tre vigtige ting som du skal bruge til dit fluefiskeri, disse tre ting er i hvert fald en fluestang, fluehjul og flueline, hvortil nogle vil argumentere for at fluestangen er det vigtigste. Grunden til dette er blandt andet at man prioritere stangen som det første, og derefter tilpasser man så fluehjulet dertil, så man får det mest optimale forhold mellem fluehjul og stang. Det vigtigste egenskab for dit fluehjul er at kunne rumme mængden af bagline og flueline som du har brug for. Udover dette så skal dit fluehjul have en velegnet bremse, så der er mulighed for at hive fisken i land på den mest optimale måde. Desuden så skal der også tages højde for fluehjulets vægt, hvis dit fluehjul er for tungt til stangen, kan det blive hårdt og irriterende at stå med i længden. Hvis du har brug for hjælp til valg af fluehjul, så er vi altid til rådighed.

Fluehjul udenfor sortiment pt

Danielsson fluehjul

Danielssons fluehjul er ikke kun det mest populære fluehjul i Skandinavien. Danielson fluehjul er verdenskendt og har nu været på vej i over 25 år. Danielsson har har fisket på de mest fjerne destinationer på kloden. Fra isfiskeri i det kolde nordlige Rusland til det mest forblæste vand i det sydlige Argentina. Danielsson fluehjul er smukt designet og funktionen er ganske enkelt uforlignelig i disse hjul. Som Abel og andre højt respekterede hjul producenter kommer Danielsson ikke med nye modeller hvert år ganske enkelt fordi design, funktion og kvalitet bare holder. 

Lamson Velocity

Velocity er et højspolehjul med forseglet bremse. Et lækkert prisgunstigt hjul hvor man ved at forenkle produktionsprocessen og samtidig holde fast i ULA bremsessystemet kan fremstille et helt suverænt hjul i sin prisklasse. 

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre