100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lokkefugle

Korsholm har et stort udvalg af lokkefugle til alle jagtformer efter fuglevildt – et sortiment bestående af lokkefugle i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Husk også at kigge forbi kategorien lokkekald og find den helt rigtige kombination til jagten.

 

 

Lokkefugle

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af forskellige lokkefugle. Du kan finde lokkefugle til alle slags jagtformer efter fuglevildt. Vi har bl.a. et stort udvalg af lokkeænder, lokkegæs, lokkekrager og lokkeduer. Stortimentet består af lokkefulge i mange forskellige prisklasser alt efter behov, hvor du finder alt fra klassiske plastik skaller til fullbody og lokkefugle med elektroniske vinger. Lokkefugle er som regel ikke meget værd uden det rigtige lokkekald, så se vores kategori med lokkekald, og udvælg den helt rigtige kombination.

Fantastisk gode og naturtro lokkefugle til gåse- og andejagten

Her har vi nøje udvalgt en samling lokkefugle, der optimerer din gåse- og andejagt.

Rigtig mange jægere har en brændende passion for gåse- og andejagt, og hører du til blandt dem, så ved du helt sikkert også, at når det kommer til grej til jagten, så følges pris og kvalitet stort set altid ad. Jo mere naturtro og gennemarbejdet en lokkefugl er, desto bedre virker den. En god grundregel er:

"Hellere få fugle af god kvalitet end mange af dårlig. Hvis du er nystartet i feltet, så kan du med fordel gå sammen med andre jægere, så I sammen har et større set-up til jagten."

Ud over lokkefugle har vi også fundet nogle gode lokkekald samt liggeskjul, så du samlet set er godt rustet til at tage af sted på din næste gåse- eller andejagt. Har du spørgsmål til produkterne eller trænger til et godt råd i forbindelse med køb af lokkefugle mv. så kig ind for en snak, eller kontakt os på tlf. eller mail, vi er altid klar med faglig sparring.

Knæk & bræk.

Om lokkefugle

Hvis du er til fuglejagt som f.eks andejagt og gåsejagt, så er en lokkefugl et utroligt effektivt redskab at anvende. Når man skal købe en lokker, er det vigtigt at have i mente at kvaliteten af en lokkefugl kan variere meget, her er det ofte materialet, det naturtro udseende og andre “mindre” funktioner man går på kompromi med ved at finde en lokkefugl af lavere kvalitet. En husreglen indenfor lokkefugle er at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Hvis man gerne vil overliste det snu og varsomme fugle vildt sidst på sæsonen, så er det utrolig vigtig at ens lokkefugle ser så realistiske ud som muligt. Og det at lave en realistisk og naturtro lokker, kommer ikke af sig selv. Det er en form for kunst håndværk hvor alle detaljer skal være korrekte, om det så er lokke fuglens fjer, anatomi, hovedposition og andet.

Vores kategori med Lokkefugle

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af lokkefugle, så hvis du leder efter en lokkefugl, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har her i kategorien faste lave om billige priser på vores lokkefugle, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du kan være heldig at finde nogle gode lokkefugle tilbud. Vi har her i kategorien et stort udvalg af lokkefugle, hvor du bla. kan finde lokkefugle gæs, lokkefugl due, krager og meget mere. Hvis du er på udkig at et køb af lokkefugle, så sælges der her lokkefugle som du kan købe til en god pris. Find her i kategorien alle mulige forskellige lokkefugle og brug dem til din foretrukne jagttype, om det så er andejagt eller duejagt eller brug grågæs og lokkefugle gås lige som du har lyst til. Find din næste lokkefugl lige her hos Korsholm.

Lokkekrager

Her i kategorien sælges der også lokkekrager, så du nemt kan finde en lokkekrage eller to til din kragejagt. Vi har her i kategorien du både en lokkekrage med flock og en lokkekrage uden flock, så du bedst selv kan vælge efter hvilket behov du har til din lokkefugl krage. Her i kategorien kan du også finde krager med udbredte vinger eller med samlede vinder så det ligner at de er siddende. Find din næste lokkekrage her blandt vores mange lokkefugle.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre