100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Julegaver 🎁

Har du ikke fået købt julegaver endnu, så er du det rigtige sted. Hos korsholm har vi et hav af forskellige gaver i forskellige prisklasser. Herunder er det delt op så det er let at finde den helt rigtige julegave. *Se åbningstider i bunden af siden.

 

 

Jul hos Korsholm

Her i kategorien kan du finde et overblik over vores udvalgte produkter til jul og julegaver. Her er der masser af julegaveønsker til jægeren, fiskeren og alle dem som elsker outdoor livet. Klik dig igennem vores online julekatalog / webshop og find inspiration til ønsker og julegaver for alle os der elsker naturen.

 

Generelt om vores julegaver

På grund af vores store sortiment her hos Korsholm, så kan du helt sikkert finde en julegave som passer til enhver smag. Her i kategorien finder du selvfølgelig mange af vores juletilbud, så du burde kunne finde noget der passer til ethvert julegaveønske. Vi har til vores julegave kategori flere underkategorier, hvor du f.eks kan finde julegaver til ham eller julegaver til hende, og herunder kan du selvfølgelig finde julegaver til kæresten eller julegaver til far og mor. Vi har også en kategori som hedder julegaver til barnet, i denne kategori finder du selvfølgelig gaver til børn med interesser indenfor jagt, fiskeri eller sport. Mange af disse outdoor julegaver passer rigtig godt som julegaver til mænd der elsker at være og bruge naturen. Du kan i denne kategori med julegaver finde spændende julegaver og gode og billig julegaver er årets julegave til jægerne eller lystfiskeren. Så find de bedste julegaver til dine nærmeste her, så du kan putte nogle gode julegaver under træet. Du kan selvfølgelig købe disse billige julegaver her på nettet, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Du kan selvfølgelig finde julegaver i mange forskellige prisklasser her blandt vores julegave, så det er lige meget om du køber julegaver for 100 kr. eller 200 kr. så kan du finde noget der passer til dig lige her. Køb dine julegaver her hos Korsholm i dag.

 

Flere gaver

Her i vore jule kategori kan du selvfølgelig også finde andet jule og julegave releteret gaver. Du kan f.eks og finde adventsgaver og pakkelegsgaver til naturelskere og outdoor entusiasterne.

Julelevering 2021

Levering inden jul. GLS anbefaler, at man køber sin pakke senest d. 18/12, for størst mulig chance for levering inden d. 24. december. GLS afhenter selvfølgelig efterfølgende stadig pakker hos Korsholm hver dag fra d. 19/12 - 21/12, og butikken er åben helt frem til d. 23 december. Er du nervøs for din pakke ikke når frem til tiden, kan du til enhver tid tage det sikre gavevalg og købe et print selv gavekort til Danmarks bedste outdoorhus.

Køb dit gavekort her

Glædelig jul fra hele Korsholm Teamet 

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre