Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Lommelygte

Til overnatning i det fri hører en god lommelygte. Fordelen ved lommelygten er, at den giver dig mulighed for at præcisere din lyskegle. Lumen relaterer til hvor kraftigt lygten lyser, så overvej dit behov, inden du køber.

Lommelygte

En lommelygte er essensiel når man overnatter i naturen. Udenfor har man ikke en kontakt, hvor man bare kan tænde lyset. Her er man nødt til at anskaffe sig en lommelygte, hvis man vil bevæge sig rundt i mørket. Man kan selvfølgelig bruge lyset fra sin mobil, men det er kun en halv løsning, da lyset er meget svagt. LED lommerlygter er derimod perfekte og de mest almindelige at benytte. Blandt LED lommelygter er der stor forskel på, hvor stærk lyskeglen er. Ofte er størrelsen på lommelygten forholdsvis retvisende ift. hvor kraftig lommelygten er. Altså små lommelygter lyser ikke så kraftigt som store lommelygter. Dog er der en del undtagelser. For at finde ud af, hvor kraftig lommelygten er, skal man kigge på hvor mange lumen de lyser med. Jo højere lumen jo kraftigere lommelygte. I denne kategori finder du et godt udvalg af højkvalitets lommelygter, som vil kunne imponere alle og enhver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her