100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Kikkert med afstandsmåler 

Står du og mangler den helt rigtige kikkert med afstandsmåler, som måler vildtets afstand for dig på få sekunder, så du kan præsisere dit skud efter målet. Se Korsholms udvalg nedenunder

Kikkerter med afstandsmålere

Her i kategorien finder du vores udvalg af kvalitets kikkerter med afstandsmåler. Vi tilbyder et kvalificeret udvalg fra mærker som Zeiss, Leica & Swarovski. Tag et kig i vores nedenstående sortiment og find den kikkert med afstandsmåler, som passer perfekt til dig og dine behov.

Kikkert med afstandsmåler

En kikkert med afstandsmåler kan være en traditionel håndholdt kikkert med en indbygget afstandsmåler. En kikkert med afstandsmåler er super smart at benytte til diverse formål, hvor du ønsker at kende afstanden mellem dig og et objekt. Dette kan i sært være smart inden for jagt, når du skal tilrettelægge dit skud efter din placering i forhold til vildtet. Derudover kan kikkerter med afstandsmåler også anvendes i eksempelvis golfverdenen. En kikkert med afstandsmåler virker lidt som på samme måde, hvorpå en flagermus vurdere afstande. En flagermus udsender lydbølger, som reflekteres tilbage til dyret, hvorved den kan vurdere hvor langt der er til forskellige objekter og overflader. En kikkert med afstandsmåler virker på samme vis, hvor flagermusen anvender lydbølger anvender en kikkert med afstandsmåler elektromagnetisk lys i form af infrarød stråling. Kikkerten med afstandsmåler opfanger den reflekterede stråle, hvorved den kan angive, hvor langt der er til det ønskede objekt. Man siger, at der overordnet set findes tre funktioner indenfor afstandsmålere. Disse er HCD, LOS og Scan, som vil blive uddybet her nedenfor. 

HCD står for Horizontal Component Distance, som er den hyppigst anvendte funktion. Som navnet angiver måler denne funktion den horisontale afstand, hvorved det er ønsket at være på et fladt areal. Som en ekstra fordel er målingerne ved HCD korrigeret for eventuelle hældninger, som gør målingerne yderst præcise, dette gør HCD funktion til en yderst anvendt funktion i kikkerter med afstandsmålere..

Derudover findes der også funktionen LOS, som står for Line Of Sight, som er den mest benyttede funktion af jægere. Ved denne funktion i kikkerter med afstandsmålere får du oplyst afstanden til vildtet, samt hældningen. Dette giver dig gode betingelser for at tilrettelægge dit skud således, at du nedlægger byttet med de mest optimale betingelser.

Den sidste funktion vi vil fortælle om er SCAN. Det unikke ved denne funktion er at den bruges i kikkerter med afstandsmålere til at måle afstanden mellem brugeren til objekter i bevægelse. Dette gør at du nemmere kan nedlægge vildtet også om de eventuelt skulle prøve at slippe væk. Dette gør denne funktion yderst velegnet til mere aktiv jagt.

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af kikkerter med afstandsmåler. Dette gælder både håndkikkerter og sigtekikkerter. Vi tilbyder kvalitets kikkerter med afstandsmåler fra en række brands her i blandt Leica, Swarovski og Zeiss, som kan give dig en super oplevelse på din næste tur. Du kan klikke ind på ovenstående produkter i kategorien for at læse mere om de specifikke kikkerter med afstandsmåler.

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte kikkert med afstandsmåler, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret. 

Håndkikkert med afstandsmåler

Står du lige og mangler den helt rigtige håndkikkert med afstandsmåler. Her i kategorien finder du vores håndkikkerter med afstandsmåler. Vi har flere forskellige varianter, så der er helt sikkert også en håndkikkert med afstandsmåler til dig. Her i kategorien kan du finde alle vores kikkerter med afstandsmåler.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre