100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor køkken

Til en endagstur ud i det blå, eller et længere ophold i naturen, kan Korsholm tilbyde køkkengrej, der giver dig effektiv og nem tilberedning af mad og drikke. Grej udført i letvægtsmateriale, så det er nemt at medbringe på farten.

Outdoor køkken

Her i kategorien kan du du finde alle de nødvendige ting til dit outdoor køkken. Her finder du en masse forskelligt grej og udstyr som passer til et outdoor køkken, du kan f.eks finde knive og bestik, gasbrænder og spritbrænder, kogegrej og meget mere. Sammensæt dit outdoor køkken lige her hos Korsholm.

Find alt det nødvendige køkkenudstyr til din madlavning i naturen. Vi har et stort udvalg af let-anvendelige og effektive redskaber til madlavningen. Du finder bl.a. dit trangiasæt og alle de løse dele som hører til.

Om vores outdoor køkken

Her i kategorien kan du finde alt som du skal bruge, til at få det helt perfekte outdoor køkken. Når vi snakker om et outdoor køkken, så mener vi hvordan man ved hjælp af forskellige ting og sager, kan have alt det nødvendige køkkengrej pakket til sin outdoor tur, så man kan så noget forskelligt at spise. Her i vores kategori med outdoor køkken, kan du både finde outdoor køkkengrej til det absolut nødvendige, så det fylder så lidt som muligt i tasken, samt kan de finde de lidt mere lækre og luksuriøse ting til dit outdoor køkken. Det at kunne lave mad ud i naturen, er en helt fantastisk ting at gøre, og et stort must hvis du er på vandreture eller shelter ture, hvor du befinder dig udendørs længere tid af gangen.

Udvalget i vores outdoor køkken

Her finder du som sagt alle mulige forskellige ting som du kan bruge i dit outdoor køkken. Her i kategorien kan du f.eks finder forskellige termokander, så du enten kan få noget varmt eller koldt at drikke, selvom du har været udenfor i flere timer. Du kan også finde forskelligt bestik og ta tøj til dit outdoor køkken, så du nemt kan spise din tilberedte mad, flere af disse former for bestik har også multi funktioner, så f.eks en ske også kan bruges som en gaffel, alt sammen for at minimere den plads du skal bruge i din rygsæk, når du er på farten. Du kan også finde mange forskellige former for kogegrej og stegeudstyr som er mobile og lette at transportere, når du bevæger dig over længere distancer. Du kan også finde flere forskellige gryder, tallerken og skåle sæt, som er perfekt til at opbevare og tilberede sin mad i, når man er ude. Fordelen ved at købe nogle af disse forskellige sæts er også at de er lavet til at passe ind i hinanden, så man udnytter pladsen bedst muligt, så det ikke tager unødvendig plads.