100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Natkikkerter (Nightvision)

Her i kategorrien finder du hele vores udvalg af natoptik. Her finder du både termiske og digitale natkikkerter, samt tilbehør hertil. Så hvis du leder efter en natkikkert til jagt, regulering alle andet, der kræver et skærpet syn i mørket, så er du kommet til det rette sted.

 

 

Natkikkert produkter som vi anbefaler:

Pard NV007V Nordic - Natkikkert Clip-On

Pard NV007V er en opdateret version af den tidligere Pard NV007A, også kendt som Pard NV007. Denne digitale natkikkert clip-on blev lanceret i 2022 med forbedringer, inklusive en OLED-skærm og mulighed for nem montering på en sigtekikkert ved hjælp af en bajonetfatning. Dette giver brugerne mulighed for at omdanne deres riffelkikkert til et natsigte uden behov for at justere riffelens sigte. Monteringen er enkel takket være den smarte "Clip-On" adapter, og det gør det nemt at tage natkikkerten af og på under jagten. Pard NV007V Nordic Edition bruges med succes af jægere til vildsvinejagt, natjagt og regulering. Se Pard NV007V Nordic her
 

Hikmicro Alpex A50TN Digital Sigtekikkert

ALPEX fra HIKMICRO er en prisvindende digital natkikkert, anerkendt som det bedste "Night Vision" produkt under £1500 i 2023. HIKMICRO har en lang historie inden for termisk og digital optik, med deres CMOS-sensor som en førende teknologi, der giver fremragende lysindfangning til digital output. ALPEX-serien er udstyret med en OLED-skærm, der leverer høj kontrast og lysstyrke i skærmbilledet samtidig med at den reducerer strømforbruget, hvilket giver en batterilevetid på op til 12 timer. En smart funktion i HIKMICRO ALPEX er den automatiske videoptagelse, som registrerer rekyl fra skuddet og gemmer 20 sekunder før og efter skuddet, så brugeren ikke længere behøver at bekymre sig om at aktivere optagelse.

Med sine intelligente funktioner og brugervenlighed er denne prisvindende digitale natkikkert ideel til jagt og regulering i udlandet. Se HIKMICRO Alpex her

Hikmicro Lynx Pro LH25 Termisk Håndspotter

Lynx Pro er en kompakt håndholdt termisk monokular spotter fra HIKMICRO. Den skiller sig ud i sin prisklasse med unikke egenskaber og smart design. Dette monokular tilhører HIKMICRO's populære Lynx-serie, som er kendt for sine avancerede funktioner tilgængelige til en fordelagtig pris. Lynx Pro har et robust gummibelegg, der giver et pålideligt greb og er let at transportere takket være sit kompakte design, der passer i lommen eller en lille taske.

Dette monokular er velegnet til vildsvinejagt, sikkerhedsbrug og andre aktiviteter, der kræver syn i mørke, tåge eller lignende forhold. Det leverer skarpe og detaljerede billeder, selv i totalt mørke, hvilket normalt kun findes i dyrere natoptik. Se HIKMICRO Lynx Pro her

ZEISS DTI Gen. 2 (Termisk Kamera) 2023 NYHED

DTI 3 GEN 2 termiske billedkameraer er skabt specifikt til nattejagt og tilbyder løsninger til jægere i udfordrende forhold. Med en stor synsfelt og imponerende rækkevidde, er de ideelle til både jagt fra skjul og stalking i skovområder.

Uanset om du befinder dig i skovområder eller ved en foderplads, leverer ZEISS DTI 3/35 GEN 2 termiske kameraer høj kvalitet og en bred synsfelt på 26 meter ved 100 meters afstand. Dette gør dem ideelle til nøjagtig observation og påvisning af varmekilder, hvilket er afgørende for en vellykket jagt.

Se ZEISS DTI 3/25 Gen. 2 her

Se ZEISS DTI 3/35 Gen. 2 her

Om vores nightvision/natkikkerter

Billede af nattekikkert/spotter som en jæger bruger

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af night vision, som også på dansk bliver kaldt for natkikkert. Hvis du er på udkig efter en kikkert til natten, af enten den ene eller anden art, så kan du med garanti finde en her.

Vores kategori med natoptik indeholder alle former for "nightvision", om det så er termiske natkikkerter eller digitale natkikkerter, som også ofte bliver kald for en infrarød eller IR natkikkert. Vores kategori indeholder også Natkikkert tilbehør, her kan eks. finde ting som remme, batterier og andet der måtte hører til natoptik. Alle vores brugte natkikkerter kan også findes her på siden, så du er garanteret det fulde overblik over vores udvalg. Du kan også finde alle vores natkikkert clip on, om det så er til termisk eller digital.

Vores udvalg af jagtkikkerter til natten, indeholder mange af de største og mest populære mærker indenfor natoptik her i Danmark. Bl.a. finder du eftertragtede mærker som HIKMICRO, Pulsar og Pard, som f.eks. har lavet de populære Pard nv007 og Pard nv008.

Her i kategorien har du også nogle gange mulighed for at finde et natkikkert tilbud, dette kan eks. være i forbindelse med et udsalg, Black Friday, julehandlen eller andet – vi har selvfølgelig også prismatch på alle vores natkikkert hele året rundt.

Natkikkert til mårhunde

Som reglerne er for bekæmpelse af mårhunde lige nu, så må mør reguleres hele døgnet rundt og hele året rundt, men man må ikke anvende en nat sigtekikkert til dette formål. Det vil sige at når du skal jage en mårhund, så vil dette jo ofte foregå om natten, da mårhunden er et natdyr, så må du kun anvende en håndholdt termisk kikkert eller natkikkert. Dette er ikke optimalt, da man efter at have spottet mårhunden med sin håndholdte natkikkert skal:

1. Lægge sin kikkert fra sig

2. Ligge jagtriflen til rette

3. Tænde lys på riflen

4. Tage sigte

Og først herefter kan der affyres skud. Dette er selvfølgelig meget kostbar tid man mister, som kan ende med et præcist skud eller at mårhunden flygter. På grund af dette er mårhunde jagt pt lidt en træls affære, men det bliver måske snart lavet om. Lige nu er Danmarks jægerforbund nemlig i dialog med miljøministeriet, om lige præcis dette emne.

På nuvæende tidspunkt kan man som jæger søge dispensation til regulering af mårhunde, indtil en ny lov bliver vedtaget. For at få lov til at regulere mårhunde med natkikkert skal man udfylde en samtykkeerklæring, som sendes til politiet. Det er en utrolig simpel formular, som let bliver godkendt. Download samtykkeerklæringen her.

Brug af natkikkert

Som nævnt i overstående tekst blev det pr. 18. februar lovligt at regulere vaskebjørne og mårhunde ved hjælp at natkikkert. Det har efterhånden været efterspurgt i lang tid, da man har svært ved at holde bestanden nede. Ved brug af natkikkert vil man endelig være i stand til at affyre skud i mørket. På nuværende tidspunkt er det kun lovligt at benytte natkikkerter. Altså er det ikke tilladt at bruge termiske kikkerter. Dog kan man kombinere de to. Bruger man en night vision sigtekikkert, kan man altid supplere med en termisk håndspotter. På den måde kan man lettere spotte mårhunden. Man kan også benytte IR lygter sammen med sin natkikkert. IR lygten lyser med infrarød, som er usynligt for dyrene, men som har stor effekt for lysstyrken i din natkikkert. 

Generelt om vores kategori med natkikkerter

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af natkikkerter. Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for night vision, du kan f.eks finde en natkikkert clip on, som nærmest bare skal klikkes på foran dit jagtoptik, dette kunne eks. være en Pard NV007. Her i kategorien kan du både finde nyt natkikkert optik, men du har også mulighed for at finde en natkikkert brugt. Så hvis du står og mange et natkikkertsigte til din riffel når du skal på jagt, så kan du helt sikkert finde det her i vores kategori med natkikkerter. Vi har her i kategorien altid natkikkerter til en fast lav og billig pris, og nogle gange har vi også en form for udsalg hvor du nogle gange kan være heldig at finde et godt natkikkert tilbud. Find din næste night vision natkikkert lige her hos Korsholm.

Om natkikkerter

En natkikkert bruges til at se i mørke og kan derfor være en rigtig stor hjælp hvis du er på jagt, sejler på en båd eller har andre hobbyer og interesser som kræver at du kan navigere i mørket. Denne teknologi bag natkikkerter stammer faktisk helt tilbage fra anden verdenskrig, hvor mange udviklede de første udgaver af lysforstærkende optik. Både amerikanske og tyske soldater udviklede natsigtekikkerter, dog var teknologien stadigvæk begrænset på dette tidspunkt, hvilket gjorde at det var for dyrt at producere samt fungerede natsigtekikkerter ikke så pokkers godt i 1945 hvor de debuterede. I dag fungere natkikkerter noget bedre og fungere fint med naturlige lyskilder som månen og stjernernes lys.

FAQ (Folk Spørg Ofte)

Er natkikkerter til jagt lovligt?

Nej natkikkerter må ikke anvendes til "almindelig jagt". Natkikkerter må der imod gerne anvendes til regulering af mårhunde og vaskebjørne.

Er "nightvision" lovligt i Danmark?

Ja, du må gerne eje / være i besiddelse af en natkikkert, dette kræver dog en tilladelse fra politiet.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre