100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

HIKMICRO

Er du til natoptik? HIKMICRO er en rigtig stor spiller indenfor natkikkerter, og er særligt specialiseret i termisk billedeteknologi. Her i kategorien finder du alle vores produkter fra HIKMICRO, som bl.a. indeholder flere af deres mest populære spottere.

HIKMICRO

HIKMICRO: En Pioner inden for Natoptik

Se verden på en ny måde med HIKMICRO

HIKMICRO er en førende leverandør af termisk billedteknologi og løsninger. Med fokus på innovation inden for termisk teknologi tilbyder virksomheden termiske kerner, moduler, kameraer og komplette løsninger samt natoptikprodukter. Disse produkter anvendes globalt inden for udendørs, industrielle og sikkerhedsrelaterede industrier og betjener kunder i mere end 100 lande og regioner.

Anerkendelser og Certifikater

HIKMICRO investerer mere end 15% af årlig omsætning i forskning og udvikling og råder over et komplet internt system til design, produktion og markedsføring.

Deres Produktionsfabrik

Pålidelig og solid kvalitetsstyring udgør en afgørende grundsten for HIKMICRO's forretningsudvikling. Virksomheden er stolt af at implementere en fuld livscyklus kvalitetsstyringsproces, der opfylder de førende globale standarder og opnår mange autoritative certificeringer. Denne kvalitetsstyringsproces dækker materialekvalitet, innovation inden for designkvalitet og produktionskvalitet. Med en produktionsfabrik på 10.000 m2 er HIKMICRO i stand til at producere 1.500.000 produkter årligt.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre