100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagttasker

Vi har et alsidigt udvalg af jagttasker, der gør det let for dig at finde nøjagtig den type og kvalitet, der passer til dit behov.

 

 

Jagttasker

Her i vores kategori med rygsække og tasker til jagt, kan du helt sikkert finde en jagttaske som passer til dit behov. Du kan her i kategorien finde mange forskellige slags rygsække fra mange kendte producenter inden for jagttasker, som f.eks Fjällräven, Härkila og Baron. Find din næste rygsæk til jagt lige her hos Korsholm.

Om vores kategori med rygsække & jagttasker

Her i kategorien finder du som sagt et stort udvalg af rygsække som passer perfekt til jagt og udendørs brug, men også sagtens kan bruges til hverdagen. Du finder i denne kategori både rygsække til dame, herre og børn så der er noget til alle. Vi har i denne kategori med rygsække altid en fast lav og billig pris på vores rygsække og jagttasker, samt har vi en gang imellem også en form for udsalg, hvor du nogle gange vil kunne være heldig at finde et ekstra godt rygsække tilbud. Vores rygsække til kvinder og mænd kan bruges i mange forskellige sammenhænge, om det så er en smart rygsæk til skolebrug eller om det er en af de super smarte Fjällräven rygsække til teenager. Find din næste rygsæk eller jagttaske lige her i kategorien.

Her i kategorien finder du flere forskellige tasker og rygsække som kan bruges til jagt. Mange af disse tasker kan også bruges til andre typer udendørs aktivitet, som f.eks alle vores Haglöf rygsække som er en god allround rygsæk, som er brugbar i mange forskellige situation, om det så er til vandring, jagt, eller bare som en smart rygsæk i hverdagen. Vi har også flere rygsække og tasker hvis primære funktion er til jagt, som f.eks vores camouflage rygsække eller de toptunet Härkila rygsække og Härkila tasker, som man med sikkerhed ved er en kvalitet jagttaske eller jagtrygsæk. Vi har også jagttasker i flere forskellige materialer, hvor størstedelen klart er lavet i en form for stof, men vi har også jagt lædertasker fra f.eks Blaser og Härkila. Her i kategorien finder du både store og små jagttasker, så det er lige meget om du leder efter en lille jagt taske eller en stor jagttaske, så kan du finde det her. Her i kategorien er der også flere forskellige jagttasker med forskellige funktioner, så du kan finde jagttasker med stol eller med patronholdere i, til dine patroner. Du kan i denne kategori også finde duffelbag jagttasker som lidt er jagt verdens svar på en sportstaske, dette er ofte en aflang taske som enten er firkantet eller rund med 2 små håndtag i hver side som kan samles på midten til et håndtag, samt har disse tasker en større rem som kan tages over skulderen, for nemme at bære tasken, og stadigvæk have hænderne fri. Her i kategorien kan du finde jagttasker i et væld af farver, som f.eks grøn, brun og camouflage farvet. Find din næste rygsæk lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre