100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor fodtøj

Kvinde eller mand, små eller store fødder, koldt eller varmt – i Korsholms kategori med outdoor fodtøj kan du finde lige præcis det, du søger.

 

 

OBS! Vi er GREJ NØRDER! 🤓

Den nedenstående tekst afspejler ikke 1:1 den specialviden vi har her hos Korsholm. Nedenstående tekst er ment som en generel beskrivelse af en kategori, og kredser derfor kun overfladen af den viden, som kan tilføres naturens unikke situationer.

Vi anbefaler derfor altid at du kontakter os, hvis du ønsker konkret råd og vejledning, til køb af nyt udstyr.

Om Outdoor Fodtøj

Her finder du hele vores samlet kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Her kan du bla. finde det bedste outdoor fodtøj fra jagt og fiskeri, samt mange forskellige typer outdoor fodtøj som passer til stort set alt slags udendørsaktiviteter. Køb dit outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.

*Husk at vi også har et stort udvalg af jagtfodtøj og fiskestøvler.

Hvilken slags outdoor fodtøj?

Lige meget hvilken form for outdoor fodtøj du er på udkig efter, så er der nogle helt basale ting som går igen, ved alt det man kan kalde godt outdoor fodtøj, om det så bare er til almindelig fritidsbrug, som at gå en tur med hunden i skoven, eller de mere hardcore vandring og trekking, hvor det er vigtigt de kan tilpasse til de forskellige situtioner, så som regn hvor det er krav at vandtæt fodtøj nøgle til at undgå hvad føder. Fælles for outdoor fodtøj er nemlig at kvaliteten og funktionaliteten skal være i top. Dette vil sige at det gode outdoor fodtøj selvfølgelig har en god og slidstærk bund, som giver et godt greb om underlaget, så du kan stå fast og at der er god støtte ved hælen og ved anklen, som beskytter dig i de skæve yderstilling, og hjælper med din balance. Ved at vælge det rigtige outdoor fodtøj, passer du bedst muligt på dine, fødder, knæ og led.

Find outdoor fodtøj til alt slags vejr

Uanset vejrforholdene, så har vi skoen til dig. Her i kategorien kan du nemlig finde outdoor fodtøj til når solen skinner eller om regnen står ned i stænger. Vi har kvalitets outdoor fodtøj til enhver lejlighed, så du bedst muligt kan færdes og nyde naturen omkring dig. Det rigtige fodtøj gør så gældende lige meget hvor du foretrækker at bevæge og gå på oplevelse henne. Derfor kan du her under vores kategori med outdoor fodtøj finde mange forskellige former for outdoor sko.

Vandresko

Her under vores udvalg af outdoor fodtøj, finder du også vores kategori med vandresko. Vandresko kommer i mange forskellige variationer, om det så er nogle gode allround modeller til dine vandreture, samt hverdag og fritid. Vandresko har ofte et lavt skaft og er forholdsvis lette, for at sikre den bedste komfort under din vandretur. Desuden kommer flere vandresko med funktioner som øget åndbarhed, vandresistens, samt ekstra stærke og slidstærke materialer.

Vandrestøvler

Vandrestøvler har lidt med højde på det man kalder skaftet, og er derfor perfekte til lidt mere tæt terrain, hvor man mere skal beskytte sine fødder fra f.eks at vride om. Vandrestøvler passer godt til fjelde og bjerge, hvor terrænet er mere kuperet, og det høje skæftets støtte virkelig kan mærkes. Vandrestøvler er som regelt et lidt tungere stykke outdoor fodtøj, end eksempelvis vandresko, hvilket også gør dem mere robuste.

Vandresandaler

Indenfor outdoor fodtøj, findes der også vandresandaler. Indenfor sandaler kan der være rimelig stor forskel på sandalens udformning, alt efter formålet, f.eks de vandresandaler som er lavet til de meget lange ture være lidt mere lukket og støttende end de mere velkendte mode sandaler. Vandresandaler har som regel en god pasform og er perfekte til de varme dage, og der hvor terrænet tillader det, som f.eks meget lige og ukompliceret vej.

Gummistøvler

Gummistøvler bliver mere og mere populært, og er kommet meget langt fra blot at være et stykke outdoor fodtøj, som giver dig beskyttelse mod regn, vandpytter og andet vådt terræn. Udover at gummistøvler er blevet smarte og moderne, og derfor byder på mere og mere spændende design, så bliver de nyere gummistøvler også lavet i en blødere gummi, som giver en øget komfort og bevægelse. Vores outdoor gummistøvler byder på mange flotte farver og mønstre som du kan vælge imellem.

Vinterstøvler

Her finder du lidt selvsagt outdoor fodtøj som er perfekt til vinteren. Her finder du støvler som kan hjælpe dig med at holde varmen i tæerne selv i de helt kolde temperaturer, samt flere funktioner som vil hjælpe dig med den bedste komfort om vinteren.

Trekkingstøvler og trekking sko

Dette er selvfølgelig støvler og sko som er perfekte til trekking. Hvis du vil have en succesfuld trekking tur, så er det helt rigtige trekking fodtøj, klart en god investering. Eller måske et par trekkingsandaler, hvis du vil trekke i varmere temperaturer.

Outdoor fodtøj til herre

Hvad er herrefodtøj ?

Herrefodtøj er specielt fremstillet fremstillet til at være stilrent men ikke mindst praktisk. Derved har herrefodtøj ofte fokus på slidstærke, hårdføre og komfortable materialer, som passer til mange forskellige aktiviteter. I takt med tidens fremgang fås herrefodtøj nu i mange forskellige farver og designs, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det herre fodtøj, som passer til dig.

Herre fodtøjs pasform ?

Herrefodtøj findes i mange forskellige udgaver og afskygninger, som hver især har noget helt specielt at byde på, men dog et fælles formål: at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig på sigt. Herre fødder er som ofte brede med en lavere svang, hvilket herrefodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er bevidste om at ingen herre fødder er ens og dermed har de fleste herrefodtøj som oftest forskelle tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er forskellig fra produkt til produkt.

Forskellige typer af herrefodtøj?

Herrefodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte herre fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

Støvler er det perfekte herre fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.

Vedligeholdelse af herrefodtøj

Vedligeholdelse af herrefodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til herre fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit herrefodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug.

Outdoor fodtøj til dame

Hvad er dame fodtøj

Dame fodtøj er specielt i den forstand at det ofte er en integreret del af det samlede udtryk. Vi vil gerne have praktisk fodtøj som samtidigt passer til vores person og personlighed. Dame fodtøj gør sig specielt i at lave udgaver af produktet i mange forskellige farver, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det dame fodtøj, som passer til dig.

Dame fodtøjs pasform

Dame fodtøj kommer i mange udgaver for at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig. Dame fødder er som oftest smallere og har en højere svang end de typiske mandefødder, hvilket dame fodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er klar over at ikke alle damefødder er smalle med en høj svang, og derfor har dame fodtøj som oftest også diverse tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er op til den enkelte producent.

Forskellige typer af dame fodtøj ?

Dame fodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte dame fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

Støvler er det perfekte dame fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.

Vedligeholdelse af dame fodtøj

Vedligeholdelse af dame fodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til dame fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit dame fodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug.

Generelt om vores outdoor fodtøj

Som sagt finder du i denne kategori et kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Blandt dette store sortiment af outdoor fodtøj, finder du også nogle af de allerbedste outdoor brands indenfor outdoor fodtøj, f.eks kan du i denne kategori finde et stort udvalg af Ecco, Trespass, Härkila og mange flere. Find din næste outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.

Om vores Outdoor Outlet Fodtøj

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige produkter inden for outdoor fodtøj til utroligt fordelagtige priser i vores outletafdeling for outdoor fodtøj. Vi har et omfattende udvalg af populære mærker såsom Lunhags, Ecco, Omni, Patagoniae, Salamon, On cloud, Hanwag og meget. Alle disse mærker sælges til outletpriser, som normalt ikke findes andre steder. Vores outlet omfatter alt fra vandresko, støvler, sandaler, tilbehør og meget mere. der er outlet sko, outlet støvler og outsandler. Alt dette forskellige fodtøjsudstyr fungerer ikke kun til outdoor eventyr, men også til vandreture, daglig brug eller rejser. Så gå ikke glip af chancen for at gøre et fantastisk kup ved at handle hos Korsholm.

Hvad folk spørger ofte om outdoor fodtøj (FAQ)

Hvad er outdoor fodtøj?

Outdoor fodtøj er sko og udstyr, der specielt er designet til udendørsaktiviteter som vandring, camping og rejser. Disse sko fokuserer på funktionalitet, komfort og holdbarhed og giver den nødvendige beskyttelse og bevægelsesfrihed til at nyde naturen under alle vejrforhold, især under lange vandreture.

Hvad er godt ved outdoor fodtøj?

Outdoor fodtøj tilbyder en række fordele for dem, der elsker udendørsaktiviteter. De er omhyggeligt designet til at imødekomme kravene i forskellige terræner og vejrforhold, og de giver komfort, bevægelsesfrihed og beskyttelse mod elementerne. Uanset om det er varmt eller koldt vejr, regn eller solskin, er outdoor fodtøj velegnet til at sikre en behagelig og sikker oplevelse i naturen.

Hvorfor købe dit outdoor fodtøj hos Korsholm?

Korsholm tilbyder et bredt udvalg af outdoor fodtøj, der er designet til at opfylde ethvert behov under udendørs eventyr. Vores sortiment omfatter alt fra funktionelle vandrestøvler, sandaler og vandresko til specialiserede tilbehør som sokker og indlægssåler. Uanset om du er en erfaren outdoor-entusiast eller en nybegynder, står vores erfarne personale klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte outdoor fodtøj til dine behov. Besøg vores butik i dag eller køb online og start dit næste udendørs eventyr med tillid.

Outdoor Fodtøj

Outdoor fodtøj har udviklet sig gennem århundreder fra primitive skindsko til højteknologiske støvler designet til specifikke terræn- og vejrforhold. Denne artikel vil udforske historien om outdoor fodtøj, fremhæve nogle populære produkter og diskutere vigtigheden af at vælge fodtøj af høj kvalitet for outdoor entusiaster.

Historien om Outdoor Fodtøj

Historien om outdoor fodtøj begynder længe før moderne civilisation. De tidligste mennesker skabte sko fra dyreskind og andre naturlige materialer for at beskytte deres fødder mod barske overflader og kolde klimaer. I middelalderen blev sko mere specialiserede, og forskellige stilarter blev udviklet til forskellige klasser og erhverv.

I det 20. århundrede tog udviklingen af outdoor fodtøj fart med introduktionen af materialer som gummi og senere syntetiske materialer, som gjorde det muligt at producere mere holdbart og vejrbestandigt fodtøj. Dagens outdoor fodtøj kombinerer avanceret teknologi med indsigter fra biomekanik for at give optimal støtte, komfort og beskyttelse.

Vigtigheden af Kvalitets Outdoor Fodtøj

Investering i højkvalitets outdoor fodtøj er afgørende for enhver outdoor entusiast af flere årsager:

- Beskyttelse mod elementerne: Godt fodtøj beskytter ikke kun mod vand og fugt, men også mod kolde temperaturer og skarpe genstande som sten og grene.

- Støtte og komfort: Langvarige aktiviteter som vandring og bjergbestigning kræver fodtøj, der kan yde optimal støtte og reducere træthed. Avanceret fodtøj designet specifikt til outdoor aktiviteter hjælper med at fordele belastningen jævnt og forbedre fodens alignment.

- Forhindring af skader: Kvalitetsfodtøj mindsker risikoen for skader ved at tilbyde bedre trækkraft, forhindre vrid og støtte ankelstrukturen. Det rigtige fodtøj kan afgøre forskellen mellem en vellykket tur og en, der ender med skader.

- Langvarig holdbarhed: High-end outdoor fodtøj er bygget til at modstå de hårdeste forhold og vil holde længere, hvilket gør det til en økonomisk fornuftig investering på lang sigt.

Konklusion

For outdoor entusiaster er det afgørende at vælge det rette fodtøj. Uanset om du er en erfaren bjergbestiger eller en weekend vandrer, vil et par velvalgte outdoor støvler eller sko forbedre din oplevelse betydeligt. Ved at vælge kvalitetsprodukter fra troværdige mærker sikrer du, at dine fødder er godt beskyttede, komfortable og klar til at tage dig hvor som helst, naturen kalder.

*OBS: Vi tager forbehold for taste- og fortolkningsfejl i alt den ovenstående tekst.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre