100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor fodtøj

Kvinde eller mand, små eller store fødder, koldt eller varmt – i Korsholms kategori med outdoor fodtøj kan du finde lige præcis det, du søger.

 

 

Outdoor fodtøj

Her finder du hele vores samlet kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Her kan du bla. finde det bedste outdoor fodtøj fra jagt og fiskeri, samt mange forskellige typer outdoor fodtøj som passer til stort set alt slags udendørsaktiviteter. Køb dit outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.

*Husk at vi også har et stort udvalg af jagtfodtøj og fiskestøvler.

Hvilken slags outdoor fodtøj?

Lige meget hvilken form for for outdoor fodtøj du er på udkig efter, så er der nogle helt basale ting som går igen, ved alt det man kan kalde godt outdoor fodtøj, om det så bare er til almindelig fritidsbrug, som at gå en tur med hunden i skoven, eller de mere hardcore vandring og trekking ture. Fælles for outdoor fodtøj er nemlig at kvaliteten og funktionaliteten skal være i top. Dette vil sige at det gode outdoor fodtøj selvfølgelig har en god og slidstærk bund, som giver et godt greb om underlaget, så du kan stå fast og at der er god støtte ved hælen og ved anklen, som beskytter dig i de skæve yderstilling, og hjælper med din balance. Ved at vælge det rigtige outdoor fodtøj, passer du bedst muligt på dine, fødder, knæ og led.

Om vores outdoor fodtøj

Her i kategorien kan du som sagt finde et stort udvalg af outdoor fodtøj, som selvsagt er perfekte til udendørs aktiviteter. Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for outdoor fodtøj, så du nemt kan finde noget som passer til dig, uanset din smag eller præferencer. Her i kategorien med outdoor fodtøj finder du både fodtøj med en høj kant og med lav kant, store og små sko, flere forskellige slags støvler, som egner sig til flere forskellige slags terrain. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores outdoor fodtøj, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt outdoor fodtøj til, dette kunne eksempelvis være i forbindelse med Black Friday eller til jul. Uanset hvilken type outdoor fodtøj, som du er på udkig efter, så kan du finde det her i denne kategori.

Find outdoor fodtøj til alt slags vejr

Uanset vejrforholdene, så har vi skoen til dig. Her i kategorien kan du nemlig finde outdoor fodtøj til når solen skinner eller om regnen står ned i stænger. Vi har kvalitets outdoor fodtøj til enhver lejlighed, så du bedst muligt kan færdes og nyde naturen omkring dig. Det rigtige fodtøj gør så gældende lige meget hvor du foretrækker at bevæge og gå på oplevelse henne. Derfor kan du her under vores kategori med outdoor fodtøj finde mange forskellige former for outdoor sko.

Vandresko

Her under vores udvalg af outdoor fodtøj, finder du også vores kategori med vandresko. Vandresko kommer i mange forskellige variationer, om det så er nogle gode allround modeller til dine vandreture, samt hverdag og fritid. Vandresko har ofte et lavt skaft og er forholdsvis lette, for at sikre den bedste komfort under din vandretur. Desuden kommer flere vandresko med funktioner som øget åndbarhed, vandresistens, samt ekstra stærke og slidstærke materialer.

Vandrestøvler

Vandrestøvler har lidt med højde på det man kalder skaftet, og er derfor perfekte til lidt mere tæt terrain, hvor man mere skal beskytte sine fødder fra f.eks at vride om. Vandrestøvler passer godt til fjelde og bjerge, hvor terrænet er mere kuperet, og det høje skæftets støtte virkelig kan mærkes. Vandrestøvler er som regelt et lidt tungere stykke outdoor fodtøj, end eksempelvis vandresko, hvilket også gør dem mere robuste.

Vandresandaler

Indenfor outdoor fodtøj, findes der også vandresandaler. Indenfor sandaler kan der være rimelig stor forskel på sandalens udformning, alt efter formålet, f.eks de vandresandaler som er lavet til de meget lange ture være lidt mere lukket og støttende end de mere velkendte mode sandaler. Vandresandaler har som regel en god pasform og er perfekte til de varme dage, og der hvor terrænet tillader det, som f.eks meget lige og ukompliceret vej.

Gummistøvler

Gummistøvler bliver mere og mere populært, og er kommet meget langt fra blot at være et stykke outdoor fodtøj, som giver dig beskyttelse mod regn, vandpytter og andet vådt tarian. Udover at gummistøvler er blevet smarte og moderne, og derfor byder på mere og mere spændende design, så bliver de nyere gummistøvler også lavet i en blødere gummi, som giver en øget komfort og bevægelse. Vores outdoor gummistøvler byder på mange flotte farver og mønstre som du kan vælge imellem.

Vinterstøvler

Her finder du lidt selvsagt outdoor fodtøj som er perfekt til vinteren. Her finder du støvler som kan hjælpe dig med at holde varmen i tæerne selv i de helt kolde temperaturer, samt flere funktioner som vil hjælpe dig med den bedste komfort om vinteren.

Trekkingstøvler og trekking sko

Dette er selvfølgelig støvler og sko som er perfekte til trekking. Hvis du vil have en succesfuld trekking tur, så er det helt rigtige trekking fodtøj, klart en god investering. Eller måske et par trekkingsandaler, hvis du vil trekke i varmere temperaturer.

Generelt om vores outdoor fodtøj

Som sagt finder du i denne kategori et kæmpe udvalg af outdoor fodtøj. Blandt dette store sortiment af outdoor fodtøj, finder du også nogle af de allerbedste outdoor brands indenfor outdoor fodtøj, f.eks kan du i denne kategori finde et stort udvalg af Ecco, Trespass, Härkila og mange flere. Find din næste outdoor fodtøj lige her hos Korsholm.

Outdoor fodtøj til herre

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af outdoor fodtøj til herre. Så er du en herre, er du til outdoor, og er du på udkig efter noget fodtøj? Så er vores kategori med outdoor fodtøj til herre den helt perfekte kategori til dig.

Hvad er herrefodtøj

Herrefodtøj er specielt fremstillet fremstillet til at være stilrent men ikke mindst praktisk. Derved har herrefodtøj ofte fokus på slidstærke, hårdføre og komfortable materialer, som passer til mange forskellige aktiviteter. I takt med tidens fremgang fås herrefodtøj nu i mange forskellige farver og designs, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det herre fodtøj, som passer til dig.

Herre fodtøjs pasform

Herrefodtøj findes i mange forskellige udgaver og afskygninger, som hver især har noget helt specielt at byde på, men dog et fælles formål: at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig på sigt. Herre fødder er som ofte brede med en lavere svang, hvilket herrefodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er bevidste om at ingen herre fødder er ens og dermed har de fleste herrefodtøj som oftest forskelle tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er forskellig fra produkt til produkt.

Forskellige typer af herrefodtøj

Herrefodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

  • Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte herre fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

  • Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

  • Støvler er det perfekte herre fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.

Vedligeholdelse af herrefodtøj

Vedligeholdelse af herrefodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til herre fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit herrefodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug.

Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets herre fodtøj fra bl.a. Ecco og Salomon, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis det herre fodtøj som passer til dig og dine behov.

Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte herrefodtøj, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig.

Outdoor fodtøj til dame

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af outdoor fodtøj til dame. Så er du en dame, er du til outdoor, og er du på udkig efter noget fodtøj? Så er vores kategori med outdoor fodtøj til dame den helt perfekte kategori til dig. Køb dame fodtøj her blandt vores store udvalg af outdoor fodtøj til dame.

Hvad er dame fodtøj

Dame fodtøj er specielt i den forstand at det ofte er en integreret del af det samlede udtryk. Vi vil gerne have praktisk fodtøj som samtidigt passer til vores person og personlighed. Dame fodtøj gør sig specielt i at lave udgaver af produktet i mange forskellige farver, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det dame fodtøj, som passer til dig.

Dame fodtøjs pasform

Dame fodtøj kommer i mange udgaver for at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig. Dame fødder er som oftest smallere og har en højere svang end de typiske mandefødder, hvilket dame fodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er klar over at ikke alle damefødder er smalle med en høj svang, og derfor har dame fodtøj som oftest også diverse tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er op til den enkelte producent.

Forskellige typer af dame fodtøj

Dame fodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

  • Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte dame fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

  • Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

  • Støvler er det perfekte dame fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.

Vedligeholdelse af dame fodtøj

Vedligeholdelse af dame fodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til dame fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit dame fodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug.

Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets dame fodtøj fra bl.a. ECCO og Salomon, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis det dame fodtøj som passer til dig og dine behov.

Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte damefodtøj, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig.