100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Imprægnering sko

Dine sko holder sig uden tvivl pæne og funktionelle meget længere, hvis de bliver plejet med den rette imprægnering. Vi rådgiver gerne om, hvad du skal vælge, blandt de mange typer imprægnering, der findes.

Imprægnering sko

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af tilbehør og plejemidler til jagt fodtøj. Her i kategorien finder du alt hvad du skal bruge til at passe godt på dit jagt fodtøj, om det så er jagtstøvler eller jagt gummistøvler. Find dit tilbehør og plejemidler til jagt fodtøj lige her hos Korsholm.

Generelt om vores tilbehør og plejemidler til jagt fodtøj

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af tilbehør og plejemidler til jagt fodtøj. Det vil sige at du egentlig kan finde en masse forskellige til i denne kategori, f.eks kan du finde varme såle med elektrisk varme, samt powerbanks som fungere som et batteri hertil, eller som en håndvarmer. Du kan også finde en smart støvleknægt fra Härkila, som gør det ekstra nemt at tage dine store støvler af og på, uden du behøver at bukke dig ned. Du kan også finde varmepuder til skoen, samt alverdens plejemidler og imprægneringsmidler til dit jagt fodtøj. Find dit tilbehør og plejemidler til jagt fodtøj lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre