100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

ON

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af ON. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste ON produkt lige her på Korsholm.dk

ON

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg fra mærket ON. ON er et mærke, der stammer fra de Schweiziske alper, og som hele tiden har haft et klart mål - nemlig at revolutionere oplevelsen af at bevæge sig udendørs. Dette har de gjort ved hjælp af en innovativ tankegang, som omtænker den måde, vi vandrer på. Ved at fokusere på en blød landing efterfulgt af et eksplosivt afsæt, har ON skabt en vandreoplevelse, der omtales som  “At vandre på skyerne”.

Generelt om vores kategori med ON

Her i kategorien kan du selvfølgelig finde alle vores produkter fra mærket ON. Dette dækker selvfølgelig over vores udvalg af ON vandrefodtøj til både herre og dame. Hvis du leder efter ON vandresko og vandrestøvler, så er du helt klart kommet til det helt rigtige sted. I denne kategori har vi altid faste lave og billige priser på vores ON Produkter, så der er næsten ingen grund til at vente på tilbud. Vores forskellige serie i denne ON kategori dækker over serier fra ON, som deres On Cloud serie, Hybrid, Lightweight og Performance serie så du nemt kan finde f.eks On Cloud vandresko. Vi forhandler både ON vandresko online, men også i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Hvis du har spørgsmål til ON Running eller har brug for vejledning og rådgivning omkring pronation eller andet til ON produkter, så er vi altid klar til at hjælpe og rådgive, så du kan finde ON produkter, som passer lige præcis til dig.