100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Spinnestænger

Her på denne side kan du med garanti finde en spinnestang, der passer til netop dit behov. Mangler du en stærk fiskestang til kystfiskeriet eller hiker rundt du på fjeldet, så kan du finde et kæmpe udvalg her. Værd at bemærke, vi giver også prisgaranti på fiskestænger.

 

 

Spinnestænger

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af billige spinnestænger. Vi tilbyder spinnestænger fra alle de mest populære mærker som Savage Gear, Shimano, Berkley, Abu og mange flere. Med så stort et udvalg af spinnestænger kan det være svært at udvælge den rigtige spinnestang til dine behov. Derfor står vores erfarne lystfiskere altid til rådighed med rådgivning og vejledning on spinnestænger.

Fiskestænger – Tip og råd når du skal købe ny fiskestang.

Hos Korsholm har vi et kæmpe udvalg af fiskestænger og til rigtig mange typer af fiskeri. Samtidig finder du fiskestænger til Danmarks bedste priser. Vi har prisgaranti, så finder du en fiskestang til billigere pris, så matcher vi naturligvis prisen

Sortimentet er som sagt bredt og priserne begynder ved 199,- og slutter ved med highend stænger fra Westin og Sportex til ca 7000,-. Så her kan selv den største grejnørd få indfriet sine hedeste ønsker.

 Butikken her i Skjern (få kastelængder fra Skjern å) bugner af fiskestænger og du kan også her på hjemmesiden finde langt de fleste stænger.

 Næsten uanset interesse har vi en fiskestang der passer til dit fiskeri, så om du leder efter en fluestang, spinnestang, triggerstang, havstang, pirkestang, jerkbait stang, geddestang eller en rejsestang, når turen går til udlandet.

Kommer du forbi i butikken, står vi altid parat med dedikerede grejtosser, som kan hjælpe dig med valg af fiskestang.

Hvilken fiskestang skal jeg vælge?

Når man skal vælge en fiskestang, er det vigtig at gøre sig klar over, hvor skal den bruges henne. Der er stor forskel på om du vil fiske pighvar på vestkysten eller du vil snige dig rundt ved en lille å og fiske efter ørreder. Du har måske en ide om pris eller et budget til stangkøbet, Du har måske også en ide om hvad fiskestang skal kunne. Egenskaber, kastevægte og længde har også stor betydning for stangens performance.

Længden på fiskestangen

Kystfiskeri

Til kystfiskeri efter havørred er en spinnestang på 9’-10’ (270-300cm) et rigtigt fornuftigt valg. Det må gerne være en spændstig fiskestang med en kastevægt på 7-25 gram. De fleste agn til havørredfiskeri vejer mellem 12 og 20 gram. Fisker du på åbne kyster er kasteskytset ofte i den tungere ende (15-25 gram). Fisker du derimod på pladser i mere beskyttede fjorde som f.eks. i Limfjorden, hvor vandstanden ikke er så voldsom, kan du med fordel fiske med lette kastevægte i 8-12 gram. Fælles for dem alle er at længden bør være 9 til 10 fod.

 Kystfiskeri er meget andet en havørred. Du kan fiske alt fra havbars og pighvar til makrel, rødspætter til sej og torsk. Fælles for dette fiskeri er tungere agn, derfor er det en stang på 10’11’ et godt valg. Samtidig vil dine kastvægte ofte ligge på alt fra 20-60 gram. Du vil bruge rigs med belastning og småpirke på 20-60 til disse fiskearter. Fisker du fra båd vil agnene måske være tungere og du vil også bruge en kortere stang til bådfiskeriet. En kastestang til bådfiskeri vil være 7’-8’ og have en arbejdsvægt på alt mellem 40 og 150 gram.

Put & Take

Vil du fiske i Put & Take er det ofte mindre og lettere agn, som skal præsenteres for fiskene. Derfor er fiskestænger med lavere kastevægte helt klart at foretrække.  7’-9’  (210-270 cm) stænger med en kastevægte på mellem 4 og 20 gram er rigeligt og dækker et bredt spekter af fiskesituationer.

Det nye sorte er UL fiskeri i søen. Her fiskes der med agn på bare 2-3 gram og med korte fiskestænger på 5’ -7’ (150-210 cm) med meget lave kastevægte. UL fiskeri i Put & Take er på få sæsoner blevet utroligt populært.

Mange lystfiskere sværger til bombardafiskeri. Bombarda er en kastedub på 15-30 gram, som kan kaste vanvittigt langt med helt små og lette agn, som for eksempel en flue.  Her kræves ekstra længde på fiskestangen for at kunne håndtere kastedubben bedre. En lang spinnestang på 11’-12’ (330-360 cm) med lidt dyb aktion er at foretrække, når man fisker med kastedub/Bombarda.

Laksefiskeri

Fisker du efter laks og havørred i åen er en fiskestang med en god rygrad at foretrække. Både for at kunne fighte den, men også for at kunne trække spinneren op imod strømmen. Her bør du vælge en laksestang med en længde på minimum 10’ helst 11’ og gerne 12’.  I åen er der nemlig ofte meget siv langs kanten og mange steder er der vegetation et stykke ude i åen, som du skal kunne ”styre udenom. Fisker du i Norge og Sverige efter laks kan du ofte vade ud i elven. Her gælder dog det samme med længden. Får du laks på er det vigtigt at kunne holde linen fri af klipper og store sten. Her får du en håndsrækning af den ekstra stanglængde. Samtidig kan en længere stang bedre suge kræfterne ud af fisken og afbøde laksens slag og og hurtige bevægelser. Derfor er det 10’-12’ stænger som laksefiskeren går med.

Vægten på fiskestangen

Hvorfor er der så stor prisforskel på spinnestænger? Et spørgsmål vi ofte får stillet. De billige fiskestænger er ofte lavet i et komposit materiale, hvor der er blandet både lim, kulfiber og glasfiber i fiskestangen. Det gør stangen tungere og mindre præcis at kaste og fiske med, men du får ofte en super robust fiskestang som tåler knubs og slag.

De dyrere stænger er fremstillet i kulfiber og de helt dyre modeller er der brugt højmodulær kulfiber, som vejer endnu mindre og der kræves mindre kulfiber og resin (lim) for at fremstille en superlet klinge med stor spændstighed. En lang fiskedag tærer på fysikken og man kan tydeligt mærke forskel på hvilken stang man har fisket med.

Er dit set up med et let fiskehjul og en let og fin afbalanceret spinnestang, kan du fiske mange timer uden dine arme falder af. Så det er også værd at tænke over når du står i butikken og prøver stænger.

Hav og pirkestænger

Kigger du havstænger vil du ofte blive mødt med LBS i stedet for en kastevægt. LBS er et system der fortæller om testkurven på pirkestangen. En havstang på 20-30 LBS passer til rigtigt meget fiskeri i de danske farvande. Denne type stang kan snildt håndtere pirke på mellem 100 og 500 gram. Gå efter en 20-30 LBS stang når der skal fiske på det gule rev

En havstang med 12 -20 LBS påtrykt vil være fin til mindre pirke fra 100 til 300 gram. Fisker du f.eks. i Lillebælt vil denne type af pirkestang være et fint valg.

30-50 LBS stænger er til fiskeri efter fisk i størrelse XXL og typisk til lystfiskere der drager til Norge eller til dem som vil have en stang der kan tumle de store fiske på revet.

Stort udvalg i brands

Vi fører fiskestænger fra de førende leverandører og det er alle de kendte mærker fra Abu Garcia, Berkley, Penn, Greys, Guideline, Hardy, Ron Thompson, Shimano, Sportex, Vision, Sage, Westin, SavageGear, Daiwa, Zpey, Scott,  Loop, Kinetic, Nam, Franklin & Loomis, Rapture m.fl.

Leder du efter en fiskestang, så kan du med garanti finde den her. Søger du et komplet fiskesæt, fluestang, laksestang, teleskopfiskestang, stang til popperfiskeri, laksestang og det er en enhåndsstang eller en potent tohåndsstang til laksefiskeri har vi et kæmpe program Går du efter det tungere fiskeri er en pilkestang, havkastestang, bådstang også på lager. Skal du ud og rejse, er en fiskestang til rejsebrug lige sagen. En rejsefiskestang som er i 4-5 dele, er helt perfekt til kufferten

Generelt om spinnestænger

Spinnestænger er på mange måder din helt klassiske fiskestang. Spinnestænger er fiskestænger til spinnefiskeri, som de fleste mennesker nok vil mene er den bedste måde at fiske på i put and take søer. Hvis du leder efter den bedste spinnestang, så kan du helt sikkert finde den i denne kategori, vi har nemlig spinnestænger som Savage Gear Black, Berkley Phazer II Travel og Westin W3 Spin. Udover det store udvalg af spinnestænger tilbyder vi selvfølgelig også altid den samme fremragende kundeservice og vejledning, som Korsholm er kendt for. En spinnestang tilsat god dansk natur og lidt fiskevand, ja så er fiskelykken halv fuldendt - og så er det ikke så dyrt, som du tror.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre