100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

UL fiskestang

Fiskeri med UL fiskestænger er topunderholdning ingen tvivl om det. Er du en rutineret lystfisker, ja, så skal du også prøve UL fiskeriet. Med en UL fiskestang fisker du med helt små kastevægte på et par gram. Sensitivitet og store oplevelser venter derude...

UL fiskestang

I nedenstående kategori finder du vores udvalg af kvalitets UL Fiskestænger, hvor du kan finde lige præcist den UL Fiskestang som passer til dig og dine behov.

Hvad er UL Fiskestang

En UL Fiskestang er en del af udstyret som kræves ved UL Fiskeri. Kendetegnende for en UL Fiskestang er at de som navnet antyder er ultra lette. Dette indbære blandt andet, at de skal være så små som mulige for at have den mindst mulige vægt. En UL Fiskestang anvendes som sagt ved UL Fiskeri. En UL Fiskestang bliver brugt i det henseende at fange små fisk. Grundet UL Fiskestangens lille størrelse vil det føles voldsommere at få en lille fisk på krogen. Derved bliver det meget sjovere for lystfiskeren at fange en lille fisk. Derudover skal man også kæmpe meget mere med fisken med en UL Fiskestang end hvis man havde anvendt en traditionel spinnestang. Et andet vigtigt aspekt ved en UL Fiskestang er spontaniteten. Grundet UL Fiskestangens lille størrelse er den derfor ekstremt nemt at tage med på farten, hvorved du hurtigt og spontant kan fiske rundt omkring i de vandområder du skulle komme forbi.

Specifikationer på en UL Fiskestang

En UL Fiskestang er typisk de 5-7 fod lang og kan blandt andet anvendes til ørredfiskeri i Put & Take-søerne rundt omkring i landet. Derudover er det yderst kendetegnene for en UL Fiskestang, at de er super fleksible, så de kan holde til at krølle helt sammen i kampen mod fisken. Derudover skal UL Fiskestangens kastevægt også være forholdsvis lav. Man har ikke nogle klare definitioner, men siger dog at UL Fiskestangens kastevægt gerne må være under de 7 gram. Kastevægten er ikke den eneste vigtige del af en UL Fiskestang, også UL Fiskestangens aktion udgør en vigtig del. Man kan få forskellige aktioner alt efter hvilken UL Fiskestang der er tale om. Man inddeler oftest aktionen i tre typer. Den første betegnes som Fast Action også kaldet Topaktion, som er den mindst fleksible type, sådan en UL Fiskestang har typisk en stiv rygrad. Den næste type af aktion er Medium action, hvor spidsen af UL Fiskestangen er blødere og mere fleksible, hvor også rygraden kan bøje sig mere. Den sidste type betegnes ved Slow Action som også kaldes helaktion. Som navnet antyder kan størstedelen af denne type af UL Fiskestangs´ rygrad komme i aktion, og kan typisk krølle helt sammen, ja man siger endda, at denne type næsten ingen rygrad har.

Hvad der passer bedst til dig og dine behov er typiskt en individuel vurderingssag, en UL Fiskestang med helaktion siges at give den sjoveste kamp med fisken.

Kom ind og find din næste UL Fiskestang

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte UL Fiskestang, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret. 

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre