100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Stangholdere

Til dig som fisker stationært, og som ikke vil ligge dit flotte hjul ned i sand og mudder. Stangholderen er et fantastisk stykke værktøj, og der findes enten én til selve fiskeriet eller til transport eller til opbevaring. Se hele vores udvalg i kategorien herunder.

Stangholdere er holdere til fiskestænger

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af stangholdere, hvor vi har faste billige priser og gode tilbud. Hvis du ofte har stået og manglet et mere praktisk sted at ligge eller stille din fiskestang, så kunne en stangholder være en god løsning på dette. Der findes mange forskellige slags stangholdere, om du så mangler en stangholder til din båd eller om du kunne bruge en stangholder ved kysten eller i hjemmet. Det er helt klart en fordel at have en god stangholder, da dette er med til at beskytte din fiskestænger. Hvis du er i tvivl om hvilken type stangholder du skal vælge, så står vi altid til rådighed, for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige stangholder.

Generelt om vores stangholdere

Her i kategorien finder du som sagt et stort udvalg af forskellige stangholdere. Blandt disse forskellige typer stangholdere finder du bla. en stang holder til din båd fra mærker som Berkley, eller du kan også finde en smart stangholder til bil, som fungere med en super stærk sugekop der nærmest kan suge sig fast på alle overflader, og holde sig 100% fast. Så hvis du leder efter en stangholder til din fiskestang, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan også i denne kategori finde en vertikal stangholder fra Berkley, som er en stangholder til væg, hvor du har mulighed for at hænge dine fiskestænger på den. Alt i alt burde der i denne kategori være rig mulighed for at finde en kvalitets stangholder som passer til alt, om det så er til længere gåture, kajak, båd, fisketure ved strand eller en helt anden fiske mulighed. Så har vi rustfri stangholdere til dig.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre