100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Høreværn

Sikkerhed og beskyttelse har altid første prioritet, når man er på jagt eller til skydning.
Derfor har vi hos Korsholm stor fokus på beskyttelse af hørelsen, og fører et stort sortiment af kvalitets høreværn til enhver smag,

Høreværn til jagt

Beskyttelse er altid første prioritet, når man er på jagt eller til skydning, hvilket er grunden til at vi hos Korsholm, har fokus på beskyttelse af hørelsen. Man må ikke gå ned på kvaliteten, når det kommer til udvælgelse af høreværn. Derfor har vi et stort sortiment af kvalitets høreværn til enhver smag.

Generelt om vores kategori med høreværn til jagt

Som sagt så kan du i denne kategori finde hele vores udvalg af jagt høreværn, om du er på udkig efter ørepropper, almindelige høreværn eller elektroniske høreværn, har vi det du leder efter. Disse høreværn er fra kendte brands så som Radians, Sordin, Peltor m.v. Derudover kan du få formstøbte høreværn for ekstra komfort og perfekt lydorientering på jagten. Disse formstøbte elektroniske høreværn produceres at højkvalitets brandet Phonak. Er du på udkig efter andet jagtudstyr, har vi bl.a. et godt udvalg af skydebriller som subliment til dine høreværn.. Her i kategorien kan du se hele vores online udvalg af høreværn til jagt, som du kan købe her på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien finder du mange forskellige former for høreværn, du kan f.eks finde nogle populære høreværn fra Hunter, som er høreværn med bluetooth. Udover at kunne finde ørebøffer fra Hunter, så kan du også finde mange andre kendte mærker, som f.eks. Peltor høreværn, Phonak høreværn og mange flere, så du her i kategorien kan finde nogle af de bedste høreværn til jagt. Her i kategorien har vi også altid en fast lav og billig pris på vores høreværn, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt høreværn tilbud. Så unaset om du leder efter i høreværn, med musik, et høreværn til skydning, et høreværn med mikrofon og radio, eller hvad du ellers har brug for under din jagt, så kan du finde det her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre