100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skydebriller


Skydebriller er utrolig vigtige at huske for at beskytte dine øjne – både på flugtskydningsbanen og på jagt, hvor der er risiko for vådeskud og nedfaldshagl. Hos Korsholm finder du et godt udvalg i skydebriller.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre

Skydebriller

Sikkerhed ved jagt er altid først prioritet - derfor skal sikkerhedsudstyret være i orden! Skydebriller er utrolig vigtige når det gælder håntering af haglvåben. Skydebriller beskytter dine øjne mod hagl, hvis uheldet skulle være ude. Det er ikke nok blot at bruge skydebriller på flugtskydningsbanen. Der er lige så vigtigt at have skydebrillerne på til selve jagten, da der er risiko for vådskud og nedfaldshagl. Hos Korsholm finder du et godt udvalg at skydebriller fra Wiley X, Sordin og Blaser.

Generelt om vores kategori med skydebriller

Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af skydebriller som er velegnet til jagt og til flugtskydning. Vi har i denne kategori skydebriller fra mange forskellige kendte mærker indenfor jagt og skydebriller, så du f.eks i denne kategori kan finde skydebriller fra Wiley, MSA skydebriller og Blaser Skydebriller. En af de meget populære skydebriller som du kan finde i denne kategori er den super populære Wiley X skydebrille. Du kan i denne kategori finde skydebriller med mange forskellige glas, så du kan finde en solbrille til jagt som passe lige præcis det vejr og lys, som skulle komme på din jagt. Find din næste skydebrille lige her hos Korsholm.