100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sage

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Sage. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Sage produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

Berømte Sage modeller gennem tiden

Generation 5 teknologi

Når Sage med stor stædighed flytter grænser indenfor stangteknologi, giver det en vital indsigt i stangdesign med hjælp fra tidligere opfundne teknologier. Det er en de store fordele for Sage, når de har været så lang tid på banen.

Deres nye medium-hurtige serie ACCEL er et godt eksempel. Skabt ved hjælp af den responsive "Generation 5-teknologi", kan den nye serie nyde fordelene fra den vigtige viden vundet gennem udvikling af Konnetic teknologien. Sage ACCEL er let og ultra-responderende og kaster ganske enkelt fremragende. Om det er med få meter line udenfor topøjet eller det er lange energiske dobbelttræk og uoverskuelige lange kast, så mærker du hver en centimeter af linen.

Da vi første gang prøvede ACCEL, var det den gamle kendte Sage RPL, som lå på tungespidsen. Det var som at opleve en veltrimmet og toptunet RPL stang fra halvfemserne. Man mærker tydeligt at der er sket noget med den uforlignelige aktion.

Monrtering

Klingen er smaragd grøn under en olivengrøn tråd med sorte pyntebeviklinger
Fuji skydeøjer og hårdtforcromede slangeringe og topøje. Ferskvandsstængerne i # 3-6 er monteret med matsort aluhjulholder og mellemlæg i rosewood.

Saltvandsstængerne i #6-9 er med en matsort anodiseret aluminiumshjulholder 

Grønt cordura transportrør medfølger

Aktion: Medium hurtig

 

At opkalde  Approach serie

Serien "entry level"  yder dem slet ikke retfærdighed. Ved brug af en højere modulær grafitfiber  end  de tidligere begynder stænger, har Approach  en medium-hurtig aktion, der giver fremragende følelse og linekontrol. Den nye fluefisker kan nemt udvikle sig med denne stang uden nogensinde, at føle at han/hun vokser fra den. Ligesom alle Sage stænger, er serien Approach lavet Bainbridge Island, Washingtoni USA.

 

"I jagten på hurtig har vi genopfundet langsom"

Sage' nye CIRCA serie med Konnetic teknologi er en ægte "game changer"  med langsom kastestil under tørfluefiskeri. Dens hypnotisk jævne og langsommere tempo kombineret med en sprød og præcis ladning og afladning af klingen har resulteret i en i uovertruffen nøjagtighed og delikat præsentation af fluen. CIRCA er en perfekt følgesved, så du ved vandet, har et præcist og stealthy våben i jagten på sky ørreder og stallinger.

 

"High linespeed is not just a couple of words that we toss out, high linespeed is a Method for delivering a fly"

Sage Manufacturing som er den vigtigste producent inden for stænger, lancerer nu Method. En højtydende serie af stænger som med garanti kommer til at underholde selv de skrappeste fluekastere. Disse ultra-hurtige fluestænger bruger Sage' egen Konnetic teknologi. Method genererer en ekstrem høj linehastighed og snævre linebuer som skærer gennem vind og leverer fluen med akuratesse.

At være i stand til at tilbyde fluestænger, der indfrier alle forventninger hos krævende fluefiskere i enhver kastesituation er den primære årsag bag udviklingen af Method. Sage’ DNA er synonym med hurtig-aktions stænger, og gennem ”Konnetic” teknologien har de taget den super jævne og ultra-hurtige ydeevne til et helt nyt niveau.

Sage Chief Rod Designer, Jerry Siem. Siger "Vores nyeste højt ydende stænger vil gøre enhver fluekaster bedre, men vil hjælpe erfarne kastere med knivskarpe afleveringer i hvert et kast.”

Montering

Stængerne har fået en magmarød finish og er klædt på med matchende rustrøde beviklinger, Fuji skydeøjer samt en elegant hjulholdere med Cocobolo træindlæg i # 4-6 og sortelokserede saltvandshjulholdere fra klasse 6 og op. Stængerne leveres i et flot højrødt pulverlakeret stangrør. Sage Method leveres indtil videre i 12 enhånds-modeller og 9 Spey og Switchmodeller

 

Ikke alle gråspurve skal skydes med kanoner...

Den nye Sage MOD er udviklet og optimeret til de afstande og forhold som ørredfiskeren oftest støder på. Med stor omhu er serien udformet med alle de moderne linedesigns og kasteteknikker i tankerne.

Sage MOD er en moderne fortolkning af en medium aktion specifikt for ørredfiskeri. Den ligger et sted mellem den dybe aktion i Sage CIRCA og den hurtige Sage ONE aktion. Den er virkelig letkastet og kan levere de fineste præsentationer med stor præcision.

Takket være Sages patenterede Konnetic teknologi får du en serie ultralette stænger med høj kastepræcision og sensitive spidser som registrerer ethvert hug.

Iklædt stilfulde beviklinger og lækre fittings er MOD altid klar til at inviteres ud. En rigtig smuk fiskemaskine som kun Sage kan lave den. Ligesom alle Sage stænger er MOD stængerne håndlavede på Bainbridge Island, Washington i USA.

Montering

Stængerne har fået en flot jadegrøn finish og med matchende  grønne beviklinger, Fuji skydeøjer samt flotte sortelokserede hjulholdere med Zebrawood træindlæg. Til håndtagene anvender Sage naturligvis det fineste kork, der findes på markedet. Sage MOD leveres i med stofpose i et elegant sort pulverlakeret stangrør.

 

Sage Motive

Sage’s nye motive saltvandsstænger er både til den erfarne saltvandsfan, som ønsker at supplere sit stangarsenal, og til fluefiskeren som er på vej til eksotiske destinationer som brænder efter at lægge arm med hårdt fightende arter og det vel at mærke uden at sprænge bugdettet. Sage Motive er fremstillet af gennemprøvede materialer. Blandet med Sage’s enorme erfaring inden for saltvandsfiskeri og deres parallelle produktion af verdens bedste saltvandsstænger (Xi3) har du rigtig gode kort på hånden og de bedste betingelser for en vaskeægte ”value for money” investering. Sage Motive er udstyret med en kraftfuld, men jævn hurtig aktion, der evner at levere tunge saltvandfluer med stor præcision - og præcision er ofte er kravet for succes. Du får en stang med en aktion som du lynhurtigt vil føle dig hjemme i og som vil give dig maksimal kontrol gennem en hel dags fiskeri.

 

De letteste og mest responsive  to-håndsstænger til dato.

De nye Switch og Spey stænger lægger alle de bemærkelsesværdige fordele ved Konnetic teknologien  i begge dine hænder. Deres lettere vægt og tyndere profil kan mærkes på den positive måde efter en lang dags fiskeri. Takket være stangens væsentligt forbedrede vridningsstabilitet, genvinder klingen sig ekstremt hurtigt og den bærer linen bedre gennem kastet, hvilket også forbedrer din hastighed på linen. Det giver dig lange fine fejlfrie kast hver gang. Og når klingen bedre kan ”holde sin bane” med få vibrationer har du meget bedre kontakt med din line, dine kast og dine mendinger. Alt ialt nogle forbedringer der virkelig kan mærkes og du som fluefisker vil kunne drage stor nytte af.

 

Sage - The one and only

Sages Konnetic teknologi

ONE er den første stangserie fra Sage som drager fordel af den banebrydende  KonneticTM teknologi.

ONE yder en exceptionel bevægelsesenergi uden vridninger af nogen art . Dette resulterer i en forbløffende kastepræcision, som ikke kan sammenlignes med andre på markedet. På grund af sin ekstraordinære følsomhed og lette vægt falder den godt i hånden, så uanset stil og kasteerfaring vil alle kunne nyde godt af stangens uhyggelige præcise respons.

Den nye Sage ONE serie fremstår i flot sort farve med transparent finish med matchende sorte øjer. Hver stang leveres i et elegant transportrør.

 

Nye opgraderede materialer og hurtig aktion

Sages' uendelige mantra for at forbedre stængernes ydeevne er kommer helt klart til udtryk i Response serien. Kombinationen af ​​gennemprøvede taperinger samt førsteklasses materialer har resulteret i denne fine serie af hurtige stænger. Klædt på med stilfulde beviklinger og lækre fittings er Response er et passende navn til en rendyrket fiskerimaskine, og en perfekt forlængelse af din kastearm. Ligesom alle Sage stænger, er Response serien lavet på Bainbridge Island, Washington i USA.

 

ESN - Europan Style Nymphing

Takket være Sages nye Konnetic teknologi får du en serie ultralette stænger med høj kastepræcision og sensitive spidser som registrerer et hvert hug. Stængene er 10' for bedst mulig linekontrol og kontrol med sin line og flue under nyfmefiskeri er alfa omega. Ellers kan det hele være lige meget. Vi har i de sidste par sæsoner kigget efter lange stænger med den rette rygrad til netop dette fiskeri. Så det var virkelig appelsinen i turbanen da Sage' ESN serie dukkede op.

ESN montering

ESN er monteret med hårdtforcromede slangeringe, Fuji's lækre skydeøjer, high grade kork i half weells facon. Hjulholder med indlæg i Cocobolo og aluminiumsdele i mørktonet nikkel. Stængerne leveres i alumimiunsrør.

 

Sage TXL-F

En ultralet serie stænger til det helt fine fiskeri. TXL-F er bygget på G5 teknologi, hvor Sage kan bygge forbavsende lette og spinkle stænger med stor spændstighed. TXL-F er tørfluefiskerens drømmestang. Korte kast med “pin point accuracy” og smuk præsentation af fluen.

Der findes i alt 9 modeller. Alle til det lette ørredfiskeri og hvis det ikke kan blive let nok, så har Sage en TXL-F stang helt ned i #000. Ikke just en kyststang, men den er alligevel meget sjov at kaste med. Vi har valgt følgende modeller til fiskeri i Europa.

 

SAGE XI3 Saltwater Series

Hvis der er nogen der har skrevet historie er det absolut Sage’s saltvandsstænger. Legendariske serier som RPLX, RPLXi og Xi2 har udkæmpet drabelige søslag med havets torpedoer verden over. Ingeniørerne på fabrikken på Bainbridge Island har med den allerseneste teknologi skabt den nye Xi3. Sage har forenet ”Generation 5-teknologien” med det nye Saltwater H2o system og sagt på dansk er Xi3 lettere at kaste end Xi2. Klingen er forøget endnu mere i styrke og det forener sig smukt med formidable fightegenskaber. Sage tilbyder en serie som spænder fra #5 og helt op til #16 som kan håndtere selv det mest sindsyge bluewater fiskeri.

Sage Pulse

PULSE er designet fra helt fra bunden af Sage’ Rod & Design team og er blevet testet over hele kloden. Pulse er Sages multifunktionelle/ ”fast action” familie af fluestænger der er bygget grafit IIIe . Grafit IIIe-teknologi sikrer kraft, holdbarhed, hurtig aktion og høj følsomhed i klingen. Stængerne er håndlavet på Bainbridge Island ved Seattle i USA og er fittet med specialdesignede komponenter og et iøjnefaldende kosmetiske detaljer, vil PULSE både være en arbejdshest af en stang og samtidig være en fryd for øjet.

Sage Bass II

Når man kaster og fisker store fluer ind mod grøden for at udløse angreb fra grumme rovdyr under overfladen er det ofte et hektisk fiskeri med høj puls og forrevne fingre. Trods det, er det jo de fiskedage man gerne vil mindes. Bass II stængerne blevet opgraderet til en højere linehastighed for bedre at bære de store, uhåndterlige fluer direkte til deres mål. Bass II er alt fra ekspolosive gedder fisket fra båd eller kajak til grådige snooks og tarpon i Everglades.

X Series

 

The X Rod Command The Water
Det nye flagskib fra Sage hedder "X" og repræsenterer romertallet 10, da det er den 10’ende store stangintroduktion i Sage’ fluestangshistorie.

Sage X Series fluestang er udstyret med KonneticHD teknologi som giver stængerne en væsentlig forbedret vridningsstabilitet. Selve klingen genvinder sig ekstremt hurtigt og den bærer linen bedre gennem kastet, hvilket også forbedrer din hastighed på linen. Det giver mulighed for lange fine fejlfrie kast. Og når klingen bedre kan ”holde sin bane” med få vibrationer, har du meget bedre kontakt med din line, dine kast og dine mendinger. Alt i alt nogle forbedringer der virkelig kan mærkes og du som fluefisker vil kunne drage stor nytte af.

Vi oplever den nye "10" serie som en anelse dybere og mere forfinet i aktionen end Sage One, men stadig med det samme uhyggelige bundtræk og kraftoverskud. Så hvis du leder efter en Sage X fluestang, så kan du helt sikkert finde den her. Husk også at vi altid er der for dig, til at vejlede og rådgive omkring Sage X Series fluestænger, så du kan finde den helt rigtige Sage X Series fluestang.

Konettic HD i Sage X Series fluestang
Sage har formået at skabe en højere densitet (HD) i fiberkompositten. Det har resulteret i endnu lettere, og stærkere klinger som leverer en uovertruffen energioverførsel og line-og loop-kontrol. En overlegen loop-kontrol som præcist og effektivt kontrollerer fluekastet, er det de fleste fluefiskere stræber efter. Det er hele ideen og resultatet af KonneticHD teknologien.

Med de nye muligheder som Konnetic HD teknologien giver, varsler der en helt ny og spændende æra for Sage. Så Sage X Series fluestang udstyret med Konettic HD er en helt sikker vinder.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre