100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Brugte våben

Korsholm har kontinuerligt et stort sortiment af brugte våben, og kan med mange års brancheerfaring i bagagen yde optimal service. Vores værksted gennemtjekker og servicerer altid de brugte våben inden salg, så de lever op til vores kvalitetskrav.

 

 

Brugte våben hos Korsholm

Korsholm har over 100 år udvidet til at få et kæmpe sortiment af brugte våben. De mange års erfaring i branchen og fra personlige erfaringer, har gjort at vi ved, hvordan man yder den bedst mulige service. Våbnene bliver altid tjekket igennem og serviceret af vores egne bøssemagere, så de brugte våben lever op til vores kvalitetskrav. Som noget helt enestående tilbyder Korsholm 5 års garanti på alle brugte våben, hvis man opretholder serviceeftersynene.

Hos Korsholm kan du som noget helt særligt finde et lækkert udvalg af brugte våben til jagt. Om du er ny eller etableret jæger kan du finde bl.a. haglvåben, riflerkombinationsvåben og håndvåben fra brands så som Beretta, Mauser og Browning her. Køb dit vigtigste værktøj – jagtvåbnet til en fornuftig pris her.

Brugte våben

Når man skal vælge et brugt våben, er det vigtigt at man får den helt rigtige vejledning af kvalifiseret personale. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring i våbenbranchen, og mange års erfaring som er baseret på egne oplevelser og erfaringer. Den store erfaring hos vores medarbejdere, har resulteret i af vi kan tilbyde Danmarks bedste service med ekspertviden i første klasse. Er du i tvivl og har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontake os. 

Generelt om vores brugte våben

Her i kategorien finder du hele vores kæmpe udvalg af brugte våben, om du så leder efter en brugt riffel, et brugt haglgevær, et brugt luftgevær eller et brugt håndvåben. Her i kategorien har du mulighed for nærmest kan kunne finde alle slags brugte jagtvåben, hvor du også ofte kan være heldig at finde våben fra populære mærker som Tikka og Blaser. Find dit næste brugte våben her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre