100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Blaser

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Blaser. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Blaser produkt lige her på Korsholm.dk

 

Blaser

Blaser er en tysk våbenproducent, der siden 1957 har udviklet våben og jagtudstyr af højeste kvalitet, og er i dag en af de førende producenter af rifler på markedet. Blaser er kendt for at have udviklet et af verdens bedste straight pull riffelsystemer, og denne teknologi har bl.a. været med til at bane vejen for Blasers success de seneste år. Med over 60 års erfaring og passionerede arbejdsgivere, har Blaser skabt produkter til perfektion ned til mindste detalje. Blasers kvalitetsprodukter gør dem til et high-end brand, der er kendt for sine eksklusive designs og høje teknologiske produkter.

Udvalg af Blaser produkter

Vi tilbyder et bredt sortiment af Blaser produkter, der dækker fra kvalitetsvåben til jagtudstyr til enhver jagtsituation. Her har vi et bredt udvalg af Blaser rifler med standardmodeller til high-end rifler og alt imellem. Derudover kan du finde haglgeværserierne F16 og F3, samt flere kombinationsvåben. Hvis du leder efter optik tilbyder Blaser, stilrene riffelkikkerter og håndkikkerter samt deres nye rødpunktsigte af højeste kvalitet der tilbyder egenskaber som ikke findes ved andre brands.

Blaser R8 riflen er verdensberømt, som riflen med de utallige kalibermuligheder, kvalitet og store præcision. Fra kaliber .204 Ruger til .375 H&H og fra .416 Rem Mag til .500 Jeffery i special versionerne. Riflen er fleksibel i skiftet mellem kalibergrupperne mini, standard og magnum ved udskiftning af løb, magasinindsats og det til kalibergruppen tilhørende bundstykkehoved. Riflen har aftageligt magasin,hvor de respektive magasinindsatser passer i. Riflen er opbygget med henblik på optimal sikkerhed, hvor riflen først er klar til skud, når slagmekanismen spændes. Ligeledes afspændes slagmekanismen, når magasinet fjernes.

Blaser R8 og R93 er ikke kompatible. De fleste modeller i R8 fås i links udførsel. Ved R8 med træskæfter er der mulighed for opgradering af skæftetræet op til grad 10.